55-letna zvezdnica serije Prijatelji je v ponedeljek na Instagramu delila svojo jutranjo vadbo, ki jo izvaja v sodelovanju s podjetjem Pvolve. Na posnetku je videti, kako se igralka prebije skozi nizko intenzivno vadbo, ki hojo po hribih, delanje počepov na eni nogi in sklece.

Medtem ko se Aniston prebija skozi vadbo, se vmes zgrudi na črno podlogo za vadbo. “O, bog … Saj veste tiste dni, ko se vam preprosto ne ljubi telovaditi? Ampak moraš,” je dejala.

Zvezdnica, ki ima oblečen roza športni nedrček, črno majico in sive gamaše, je posnetek opremila s pripisom: “Če imaš enega od teh ponedeljkov, te čutim.”

Anistonova je navdušena nad svojo vadbeno rutino Pvolve, odkar je junija 2023 sklenila partnerstvo z njimi, potem ko se je več let trudila najti metodo vadbe, ki bi ustrezala njenemu telesu.

“Ko imaš v mislih: ‘Moram narediti 45 minut kardio vadbe, sicer nisem naredila dobrega treninga,’ je to zastrašujoče,” je pred časom povedala v intervjuju. “Tako dolgo sem v to verjela. Preprosto sem izgorela in zlomila svoje telo.”

Dobitnica emmyja je še povedala, da se je morala spraviti iz prepričanja, da mora jo mora med vadbo “vse boleti”, kar je bilo nezdravo razmišljanje.

“Moja prijateljica, ki je nisem videla od pandemije, je popolnoma preoblikovala svoje telo s Pvolve,” je takrat povedala. “Njeno telo je postalo čudovito, vendar je dejala tudi, da je bila njena energija takšna, kot še nikoli prej.”

Ko se je igralka leta 2021 odločila preizkusiti Pvolve, se je zaradi obsedenosti z rutino sčasoma pridružila ekipi. Aniston sicer ohranja zdrav življenjski slog, vendar ve tudi, kdaj si lahko privošči svoje najljubše priboljške.

Junija je vpogled v njeno prehrano razkril, da si privošči “priboljške in dneve goljufanja”, potem ko pet dni na teden preživi na treningih.

“Če želi uživati v martiniju ali tekili, si bo privoščila razvajanje. To ni nič posebnega,” je povedal vir.

Notranji vir je še razkril, da so dobrote le majhen del njene prehrane z veliko beljakovinami, saj se preprosto osredotoča na to, “da je zdrava in srečna, kolikor je le mogoče”.

PREBERITE TUDI: Jennifer Aniston: “Zdaj sem v boljši formi kot v svojih dvajsetih”

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj