Manekenka in igralka Tyra Banks je uspešna ženska, uspelo ji je ustvariti uspešno resničnostno serijo, pogovorno oddajo, napisala je roman. Ampak vsa prizadevanja na svetu se ne morejo primerjati s trenutkom, ko je postala mama. Tyra je poskušala večkrat zanositi, a ji ni uspelo. Tudi s pomočjo umetne oploditve, ki se je po sedmih ciklusih izkazala za uspešno, vendar se je kljub temu končala tragično.

Otroka je v letu 2016 končno dobila s pomočjo nadomestne matere, občutki so bili prečudoviti. Življenje se ji je spremenilo in končno je našla svoj manjkajoči del. Z otrokovim očetom sta se kmalu po rojstvu razšla, čeprav še vedno sodelujeta in sta utečeni dvojec kar se tiče vzgoje in starševstva.

Pred kratkim pa so se pojavila namigovanja, da naj bi Tyra vendarle pričakovala drugega otroka, tokrat s poslovnežem  Louis Bélanger-Martinom, s katerim naj bi bila že kar nekaj časa par (uradno še tega nista potrdila). A je že leta 2018 jasno povedala, da bo najverjetneje sin York edinček. Vzrok za zaobljen trebušček bo očitno potrebno iskati drugje.

PREBERITE TUDI: Tyra Banks spregovorila o hudih težavah z zanositvijo

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj