… ki že od malih nog živi pod drobnogledom medijev. In čeprav sta se njena starša ločila že leta 2012 in deklica od takrat živi nekoliko bolj zasebno in mirno življenje z mamo v New Yorku, njen odnos z očetom še vedno navdušuje javnost in medije. Paparaci ji sledijo skoraj vsak dan. Prav zadnje fotografije, ki so jih posneli, so vznemirile javnost, potem ko je bila 15-letnica fotografirana, kako s kovčkom zapušča družinski dom.

Ali je to znak, da je končno vzpostavila stik s Tomom,” je vprašanje, ki kroži po družbenih omrežjih s fotografijami Suri v priložnostni obleki, ki prihaja iz newyorškega stanovanja, kjer živi s svojo mamo Katie in se odpelje v roza avtu z roza kovčkom v roki. “Mogoče gre k očetu, čas bi bil,” je eden od komentarjev na fotografije najstnice. O fotografiji sicer ni znano nič drugega kot to, da v njeni družbi ni bilo njene mame Katie.

Mimogrede, ne glede na to, ali je vzpostavila stik z očetom, ki ga od ločitve staršev ni videla, so zadnji tedni Suri v njeno življenje prinesli veliko spremembo. Njena mama Katie se je namreč po osmih mesecih romance z italijanskim kuharjem Emilom Vitolom odločila, da bo končala zvezo, ki je mesece navduševala javnost in medije. Hči pa se je zopet morala spoprijeti z odhodom moškega, s katerim se je sicer dobro razumela.

PREBERITE TUDI: Ali Tom Cruise res prihaja v Slovenijo? 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj