Včasih smo dejali, da je lepota manekenk z naslovnic revij popačena, danes pa ne govorimo le o naslovnicah revij, temveč o masovno pofiltriranih in popravljenih fotografijah, ki so dosegljive na širnem spletu.

PREBERITE TUDI: Kako naličiti obraz, da ga optično zožamo?

Tako se je pojavil trend porcelanaste kože. To pomeni, da je koža zelo sijoča, kot na fotografijah spodaj. Čeprav nekatere fotografije dajejo videz, da so resnične, pa je potrebno vedeti, da gre za vrsto popravkov; tako kozmetičnih z ličili kot z računalniško obdelavo fotografije oz. uporabo mobilnih aplikacij in filtrov.

Trendi se spreminjajo: enkrat je moderna mat koža, drugič sijoča, tretjič oboje skupaj. Čemu slediti? Naravnemu videzu. Koža je namreč organ in kot taka ne more biti vsak dan enaka. Sijoča koža je vsekakor zdrava koža. A za doseg tega je najprej potreben vsesplošen dober življenjski slog, dobra nega kože in nekaj ličil. Če si res želite izjemno, nenaravno sijočo kožo je recept tu: nekaj mastne kreme ali olja + dober osvetljevalec, filter na fotografijo in koža bo sijoča. Le da v realnem svetu ne bo videti tako dobro, kot ste si zamislili.

PREBERITE TUDI: Je sijoča koža preteklost; videz mat kože pa nov trend?

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj