Poznavalci pravijo, da je izbrala obleko, ki je bila v nasprotju s tradicijo državniških večerij v Beli hiši.

Lauren Wendy Sánchez je ameriška medijska osebnost, ki je bila poznana kot novinarka in voditeljica informativnih oddaj, a zares zaslovela je šele kot partnerka mogotca Jeffa Bezosa.

54-letna novinarka je z zaročencem, 60-letnim Jeffom Bezosom, odšla na državniško večerjo v čast japonskemu predsedniku vlade Fumiu Kishidi in njegovi ženi Yuko. Na dogodku, ki je bil v sredo, 10. aprila, je Sánchez nosila preveč oprijeto rdečo obleko s korzetom, ki je razkrivala tudi preveč gole kože, s katero je zelo izstopala med konservativno oblečeno množico. Bela hiša se ni odzvala na prošnjo za komentar o pravilih oblačenja, vendar je za državno večerjo značilna črna kravata.

Obleka Rasario, vredna 2.300 dolarjev, ima razkrita ramena in strukturiran korzetni telovnik s prosojno čipko na trebuhu. Sánchez je tesno oprijeto obleko dopolnila s sandali z visokimi petami, srebrno pisemsko torbico in diamantnimi uhani.

črne, do ramen segajoče lase je imela urjene v paž s prečo, oči je naličila v slogu zadimljenih oči, na ustnice pa nanesla sijoče bleščilo svetle nude barve.

Na Instagram Stories je Sánchez delila fotografijo iz zakulisja svoje glamurne prirpave za dogodek, ki sta ga gostila predsednik Biden in Dr. Jill Biden. “Komaj čakam, da vam pokažem končni videz,” je zapisala ob fotografiji, na kateri sedi na stolu in ji urejajo pričesko in makeup.

Nekaj fotografij z večera je delila tudi na svojem Instagram profilu. V objavi Sánchez pozira pred fotoaparatom na opečnatem sprehajališču, obkrožena z bujnim zelenjem in vijoličnim cvetjem. Zadnja fotografija v vrtiljaku prikazuje novinarko, ki se po dogodku loti kosa pice.

“Kako se je začelo … kako se je končalo,” je zapisala pod objavo. “Tako lep večer v Washingtonu. Komaj čakam, da vam jutri pokažem še več.”

Na dogodku, ki je bil po poročanju CBS News “praznovanje pomladi”, je bil na voljo bogat meni, udeležilo pa se ga je tudi veliko drugih znanih oseb in zvezdnikov, med drugim izvršni direktor podjetja Apple Tim Cook in podpredsednica Lisa Jackson ter igralec Robert De Niro in njegovo dekle Tiffany Chen.

Sánchez se je s svojo izzivalno rdečo obleko odmaknila od tradicionalnih oblačil, ki jih običajno nosimo na državnih večerjah, vendar je bil njen videz v skladu z njenim običajnim slogom. Z Bezosom, s katerim sta skupaj že več kot štiri leta in sta se zaročila maja lani, sta se marca 2024 udeležila zabave Vanity Fair Oscar Party, kjer je Sánchez prav tako izbrala rdečo barvo: in sicer prosojno obleko Lever Couture z globokim izrezom in voluminoznimi rokavi.

PREBERITE TUDI: Žena zvezdnika, ki sta (že zdavnaj) izgubila kompas, ponovno na pol gola v javnosti

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj