Če vaš Instagram zadnje tedne še ni preplavljen z izzivom z blazino in pasom, potem očitno ne sledite najbolj trendi modnim navdušenkam (pa brez skrbi, nič niste zamudile). V tem izzivu nadobudnice (in nadobudneži) tekmujejo, kdo bo bolj izviren in stajliš pri ‘oblačenju’ v blazino in pas. Nekateri so šli celo tako daleč, da so oblekli svoje hišne ljubljenčke.

Seveda pa so se izzivu pridružile tudi zvezdnice, med njimi Halle Berry, za katero pravijo, da je zmagovalka izziva. Le kako ji je to uspelo? Tako, da je izbrala vse dodatke – poleg blazine, seveda – v črni barvi in obula celo seksi visoke pete.

 

View this post on Instagram

 

You already KNOW you couldn’t keep me from the #PillowChallenge ?

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

“Saj že VESTE, da me ne bi mogli zadržati pred #PillowChallenge,” je zapisala Berry in poleg objavila svojo fotografijo v šik opravi. In sicer je skombinirala črno blazino, črn pas, črna sončna očala, črne salonarje in črn klobuk. Skoraj kot mala črna oblekica, ni kaj!

Ji bo sploh lahko še katera zvezdnica kos?

Če ne drugega, vsaj poizkušajo. Tako se ji je pridružila še Tracee Ellis Ross, hči slavne Diane Ross, ki je tudi ustvarila nadvse estetsko fotografijo. “Sem prepozna?” je vprašala svojih 8 milijonov sledilcev, ko se je včeraj, 20. aprila, pridružila izzivu.

 

View this post on Instagram

 

Am I too late? #pillowchallenge

A post shared by Tracee Ellis Ross (@traceeellisross) on

Medtem, ko nase sicer ni dodala modnih dodatkov hot Halle Berry, pa je zato toliko bolj šik ozadje: veliko zeleno sobno rastlino na eni strani in čudovit roza šopek na drugi. Ji bo uspelo premagati Halle Berry?

PREBERITE TUDI: Nov spletni izziv, ki od žensk zahteva, da oblečejo tole

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj