Pokojni kralj popa očitno še ne bo imel kmalu miru, saj so se po govoricah o njegovem duhu pojavila namigovanja, da je bil slavni pevec umorjen. V to verjame njegova sestra La Toya Jackson, ki je v intervjuju dejala, da je že na dan njegove smrti vedela, da je za Michaelovo smrt kriva zarota.

La Toya Jackson je bila sicer Michaelu najbolj blizu od vseh, v intervjuju pa je med ostalim povedala, da je bil Michael zelo osamljen. Vse, ki naj bi sodelovali v tej zaroti, je obtožila, da so ga proti njegovi volji prisilili, da je podpisal pogodbo o naporni turneji s kar 50 koncerti na območju Londona – sam naj bi jih hotel izpeljati le 10. Verjame tudi, da so njenemu bratu dajali zdravila, ki so povzročala odvisnost, s čimer naj bi vplivali na njegovo razpoloženje. Obravnavali naj bi ga kot ‘molzno kravo’, ga izkoriščali na vsakem koraku in to naj bi ga po njenem mnenju pahnilo v smrt.

la_toya_jackson


Michael je bil zelo miroljubna, tiha in ljubeča oseba in ljudje naj bi to izkoriščali: “Pred manj kot mesecem dni sem rekla svoji družini, da mislim, da bo Michael umrl pred londonskimi koncerti, ker je bil obkrožen z ljudmi, ki jim je malo mar za njegove interese. Michael je bil vreden več kot bilijon dolarjev in ko je nekdo vreden toliko, so vedno okoli požrešni, pohlepni ljudje.” Razkrila je tudi, da Michael ni verjel, da bo dolgo živel in dočakal starost ter da se je bal, da bo umrl v svojih petdesetih letih. “Na koncu sploh ni imel več nobenih pravih prijateljev, bil je izoliran od svoje družine in je bil najbolj osamljena oseba na svetu. Vedela sem, da se bo zgodilo nekaj groznega”.

Michaelov vzrok smrti sicer še ni uradno znan, vendar naj bi na njegovem vratu in po rokah našli vbode od igel.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj