Nekdanja Viriana se je na trgovinske police vrnila še boljša, naravnejša, brez barvil, parfumov in drugih aditivov, v lepši preobleki, kot nova blagovna znamka Jasmin iz Tosame.

Različne linije Jasmin zadovoljijo potrebe v različnih življenjskih obdobjih. Največ pozornosti na prodajni polici pa gotovo pritegne trendovska in mladostno razigrana linija Jasmin Girl. Jasmin Girl je namenjena dekletom, ki se s pripomočki take sorte šele srečujejo, so mladostne in dinamične, a se hkrati zavedajo pomena naravnih sestavin ter varnega in dobrega počutja.

Tosama Jasmin Girl­

Paleta izdelkov Jasmin je zaradi skrbno izbranih sestavin in surovin izjemne kakovosti. Jasmin se vrača k naravi, vsi izdelki so narejeni iz koži prijaznih materialov in so prav zato primerni tudi za nego najobčutljivejše kože. Jasmin si želi, da bi postala najintimnejša prijateljica, ki nikoli ne razočara in z največjo skrbjo stoji ob strani tudi v tistih prav posebnih dneh in trenutkih.

V higienskih tamponih linije Jasmin so razvojniki Tosame uporabili patentirana sistema svetovnega slovesa FLC, ki mogoča dokazano boljšo vpojnost in udobnost tudi ob najmočnejših krvavitvah, in pa Butter-FLY, ki omogoča kar za 20 % boljšo drsnost in posledično lažje vstavljanje tampona od vseh tamponov na tržišču.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj