…  dlje kot večina med nami. Jamie Oliver nas bo tako v novi seriji Jamiejeva super hrana, naučil, kako jesti, da bomo bolj zdravi.

Vsak teden bo Jamie skuhal slastne jedi za ves dan, popolno uravnotežene krožnike hrane, ob kateri se nam bodo cedile sline in nas bo oskrbela s hranilnimi snovmi za ves dan. In kako ve, kaj je dobro? 

Nedavno so znanstveniki določili pet točk na svetu, kjer so ljudje veliko bolj zdravi in živijo občutno dlje kot večina med nami. Vsak teden bo Jamie obiskal dve od teh držav, da bi razkril njihove skrivnosti prehranjevanja. Nato se bo v Združeno kraljestvo vrnil z najboljšimi zvijačami in nauki. Spremenil jih bo v navdihujoče jedi, ki se jih bomo vsi razveselili. 

V seriji Jamiejeva super hrana pa ne gre za jagode goji in zelene napitke ali za kompromise in odrekanja. Gre za to, da uporabimo preprosta vsakdanja živila, ki imajo skupaj izjemno blagodejen učinek na zdravje. Naučili se bomo zvijač, ki nam bodo omogočale uživati v hrani, ki jo imamo radi, poleg tega bomo vedeli, da koristimo svojemu zdravju in družini.

Nova serija enega najboljših kuharjev na svetu, prihaja na 24KITCHEN v ponedeljek, 15. februarja ob 13. uri, nato pa se bo ob isti uri predvajala vsak ponedeljek.

 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj