Pri podarjanju daril igra veliko vlogo tudi to, v čem darilo podarite. Želite darilu dodati nek svoj osebni pečat in zares navdušiti?

Obstajajo izvirni in dobri načini, kako zaviti darilo in nanj dodati neko osebno sporočilo, ter s celotnim videzom navdušiti obdarovanca. Namesto tega, da razmišljate o tem, kakšen darilni papir bi izbrali, kupite enobarvnega (ki vam bo prišel prav še kdaj kasneje), kakšen “wrap” trak s sporočilom (dobite ga v trgovinah za ustvarjanje), okrasen trak ali špago in šopek rož (ki jih lahko tudi naberete v naravi). Potrebovali boste le še nekaj osnovnih veščin risanja in pisalo.

PREBERITE TUDI: Trenutno velik hit, kako lahko šopek vaš dom krasi dlje časa

Darilo zavijte kot z darilnim papirjem, nato pa nanj narišite vazo ali kozarec, na kar nato nalepite šopek rož. Dodajte okrasni trak in po želji še lepilni trak s sporočilom. Sporočilo ali voščilo lahko napišete tudi kar na papir. Enako lahko storite tudi na darilni vrečki. Tako se lahko igrate z različnimi motivi in na darilo namesto rož dodate kaj drugega – odvisno od priložnosti. Darilo lahko izvirno zavijete tudi v tkanino …

Foto: Pinterest

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj