Čas praznikov se bliža in nujno je, da stres pred obdarovanjem odženete na najboljši možni način – tako, da opravite vse, kaj je nujno, in se nato prepustite uživanju v prostih dneh. Odločili ste se, da svoje dekle presenetite z nečim, kar ji bo resnično všeč, vendar ste naleteli na “manjšo” težavo.

Vaša draga je namreč navdušena nad kakovostno kozmetiko, vam pa se niti ne sanja, kaj bi ji kupili za darilo, razen da v spletni iskalnik odtipkate “krema in darila za božič” in upate na najboljše? Brez skrbi, za vas smo pripravili nekaj predlogov, s katerimi ji boste med prazniki zagotovo narisali nasmeh na obraz.

Švedski inovatorji

Morda za njih še niste slišali, vendar se je podjetje FOREO v zgolj šestih letih iz start-upa z dvema entuziastoma razvilo v mednarodno podjetje z veè kot 3.000 zaposlenimi. Skrivnost njihovega uspeha je v tem, da pri svojih izdelkih za nego kože upoštevajo najnovejša tehnološka odkritja; njihova največja uspešnica je sistem za čiščenje kože FOREO LUNA™, ki poleg vsega pomaga zmanjšati drobne gube.

Nemška kakovost

Če vasa najdražja prisega na resnično kakovost (kako le ne bi, saj si je vendar izbrala vas!), raziščite tudi nemško znamko EUBOS, ki obstaja že od leta 1930. Prisegajo na varnost in naravne sestavine, priporočajo jo številni dermatologi in pediatri, v prazničnem paketru pa se lahko znajdejo njihova olja za prhanje, kreme, regeneracijski serumi, pa tudi izdelki za otroke, če vajino ljubezen razveseljuje tudi kakšno manjše bitje.

Bistvo obdarovanja je v srcu

Seveda pa ne pozabite, da je bolj kot vrednost (čeprav skrbno izbranega) darila pomembno, da je dano s srcem; že pred obdarovanjem ji dajte vedeti, da je zelo pomembna oseba v vašem življenju, posvetite se ji in preživita skupaj nekaj ur, ki bodo samo vajine in takšne, da vama bo spomin nanje še čez leta ljub.

 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj