Lupita Nyong'o

Ko je 31-letna Lupita odraščala, je bila prepričana, da so lepe svetlopolte ženske z dolgimi, ravnimi lasmi, a njena mama ji je vedno govorila, da je lepa. "In nekega dne sem ji končno začela verjeti," je povedala z oskarjem nagrajena igralka. Temnopolta lepotica, ki je pred kratkim postala obraz francoske kozmetične hiše Lancôme, je pa tudi manekenka italijanske modne hiše Miu Miu, je navdušena nad častjo, ki jo je doletela, saj je zasedla kar prvo mesto najlepših.

Keri Russell

38-letna Keri je kot najstnica zaslovela z vlogo Felicity Porter v mladinski nanizanki Felicity. "Zdi se mi, da vse moje prijateljice izgledajo bolje zdaj kot kdajkoli prej," je povedala v intervjuju za revijo T Magazine. "Preprosto vse deluje, čeprav si na skrivaj želim nazaj svojo 21 let staro tazadnjo. A z izjemo tega, mi je všeč, da sem tu in stara toliko kot sem."

Jenna Dewan-Tatum

Odkar je lansko leto maja rodila svojega prvega otroka, hči Everly, je 33-letna Jenna Dewan-Tatum še lepša. Za to se zahvaljuje uporabi izdelkov, prijaznih do okolja in živali, med drugim arganovo olje nekdanje manekenke Josie Maran, in pa podpore, ki jo dobiva od moža Channinga. "Ljubi me ko se zjutraj zbudim … nimam liil in moji lasje so razmršeni," je povedala za BeautyHigh.com. "Če me ljubi takšno – od tu gre lahko le še navzgor."

Mindy Kaling

Mindy ima tudi možgane, kar dokazuje s svojo izobrazbo in eno najbolje prodajanih knjig New York Times-a, ki jo je napisala. In kako usklajuje vse to in hkrati še dobro izgleda? S spanjem. "Imam spalne navade 12-letnika, tako, da bi lahko spala do 2h popoldan. Zame je spanje razvajanje," je 34-letnica nedavno priznala v intervjuju.

Pink

Pevka Pink, 34, ni bila nikoli ena tistih, ki sledijo konvencionalnim standardom lepote. "Lepota nikoli ni bila moj cilj – moj cilj je uživanje. Da se počutim zdrava in močna in koristna in udeležena in inteligentna in zaljubljena … Gre za uživanje v življenju. In trenutno tako zelo uživam.

Amber Heard

Če zmešamo stari hollywoodski glamur in make up s sodobno pričesko in slogom, dobimo bodočo ženo Johnnyja Deppa. Amber Heard, 28, je prava lepotica tako na filmskem platnu kot tudi zasebno. Priznava pa, da se za to lahko zahvali strogemu režimu rednega gibanja, kar jemlje kot del svoje službe. Verjame pa tudi, da je individualnost prav tako del lepote: "Mislim, da je skrivnost dobrega sloga v tem, da imaš svoj slog in da nisi odvisen od skupka pravil, ki ti jih postavi nekdo drug. Mislim, da ljudje z najboljšim slogom počnejo natanko to."

Gabrielle Union

41-letna temnopolta lepotica, ki vsak dan spije skoraj 4 litre vode, da vlaži svojo kožo od znotraj, nima le svojih lepotnih idolov kot sta Janet Jackson in kolegica Kerry Washington, ki je prav tako na lestvici – temveč jih tudi osebno pozna. "Sem bolj pristašica notranje lepote," je povedala, "zato so večina mojih lepotnih idolov ljudje, ki so prijazni, prijetni in hkrati lepi."

Molly Sims

Molly Sims, 40, je bila od nekdaj lepotica; visoka, vitka, svetlolasa in še manekenka povrhu. A se zaveda, da je nekaj njenih najlepših fotografij nerealnih, zahvaljujoč Photoshopu: "Preprosto ni realno, resnično. Ljudem daje lažen občutek realnosti in tega, kar je možno doseči. Sem bila preveč fotošopirana? Vsekakor. Sem bila premalo fotošopirana? Vsekakor. A nikoli ne moremo v realnosti izgledati taki kot s pomočjo Photoshopa – ljudje v resnici preprosto nismo videti taki."

Stacy Keibler

Sveže noseča Stacey Keibler, 34, pravi, da se skrb za lepoto začne s skrbjo za zdravje. "Verjamem, da smo to, kar jemo. Vsak dan uživam organsko pridelano sadje in zelenjavo, pijem vodo in meditiram. Res se skušam osredotočiti na uravnoteženost svojega telesa, misli in duha."

Kerry Washington

37-letna Kerry Washington deluje, kot da se sploh ne stara, a sama zavrača tovrstne komplimente: "Naše nepopolnosti so pravzaprav darilo. Resnica je, da imamo vsi trenutke živčnosti in negotovosti in slabega počutja v svoji koži … A če si rečem, da se bom prikazala, spregovorila ali bila vidna le, ko bom popolna, potem ne bi nikoli vstala iz postelje."

Katera je pa vaša favoritka z lestvice oz. ali je sploh na lestvici?

Foto: People.com

5 KOMENTARJI

  1. Mnja … nekatere za moje pojme ne sodijo na lestvico, vsekakor pa manjkajo Charlize Theron, Kate Beckinsale, Ashley Judd, Heather Graham … pa zagotovo še katera. Z lestvice pa Keri, Amber, Jenna. 🙂

  2. Od zgornjih mi je še najlepša Kerry, pol jih pa ne poznam 🙁 Vsekakor manjkata Charlize Theron in Kate Beckinsale. Pa verjetno še kdo. 😉

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj