… odločitev, vključno z izbiro školjke. Poglejte školjke na fotografiji in izberite svojo najljubšo. Ne oklevajte in ne premišljujte, tista, ki vam prva pade v oči, je vaša izbrana.

Školjka 1

Školjka 1 izstopa med drugimi školjkami, saj je na zunaj zelo groba in zastrašujoča. Žival, ki je nekoč živela znotraj te lupine, je računala na špičasto zunanjost, da jo zaščiti. Če ste izbrali školjko 1, veste, kako je iti skozi težke čase, ki so vas izoblikovali, naredili močnejše in vztrajnejše. Močni ste, vendar ste tudi nežni in občutljivi. Nenehno iščete zaščito, na primer zaščitno zunanjost, ki jo nudi izbrana školjka. Težko prenašate negativne ljudi in ponavadi se od njih distancirate, čeprav se tega sami niti ne zavedate. Jenny piše: “Dobro je, da se oddaljite od ljudi, ki vam kradejo energijo, saj se zaradi njih počutite izčrpane, mnogokrat tudi slabe volje.”

Školjka 2

Ta školjka spominja na sončne žarke, ki sevajo navzven, kar je podobno vaši sončni osebnosti. Ste oseba, ki daje in daje, a bodite pozorni, da ne ponudite preveč in posledično razvijete občutke zamere. Dovolite si reči ‘ne’. Drugim dajete veliko ljubezni in svetlobe, zato vztrajajte, vendar ne pozabite si vzeti časa tudi zase. Ta školjka je zelo simetrična in tako kot vaša želja po simetričnem, enakomernem in mirnem življenju. Ste mejni perfekcionist in všeč vam je, da je vaše življenje preprosto in uravnoteženo, čeprav imate veliko skrbi. Dovolite si vsake toliko časa narediti kakšno napako, ste samo človek.

Školjka 3

Ta školjka je gladka in svetleča, vendar zelo zaprta. Če ste izbrali to školjko, morda pomeni, da se preveč oklepate preteklosti in še vedno upate, da se bo zgodilo nekaj kar si že dolgo želite, vendar se nič v tej smeri ne premakne. Ne pustite, da o usodi vašega življenja odločajo drugi, vzemite vajeti v svoje roke in delajte na sebi. Bodite močni, vztrajajte pri pravih stvareh, preteklost pa pustite za seboj – že predolgo se je oklepate. Jenny pravi: “Tudi če se vam življenje zdi krivično, za vsakim dežjem posije sonce, vzemite svoje življenje v svoje roke in ne puščajte drugim, da ga ustvarjajo. Zaslužite si živeti polno življenje, a na tej poti, ki ste jo ubrali bo nemogoče.”

PREBERITE TUDI: To oblika vaše zadnjice pove o vas in vašem zdravju

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj