Ena najbolj znanih in uspešnih manekenk vseh časov je bila v šoli zaradi nevoščljivosti sošolk tarča posmeha in norčevanja.

Cindy Crawford s svojo hčerko Kayo (desno)­

­Cindy Crawford s svojo hčerko Kayo (desno)


V intervjuju je dejala: “Predstavili so me lokalnemu fotografu, ki je z mano posnel nekaj poskusnih fotografij. To so odkrila nekatera dekleta iz moje šole, ki so me nato poklicala pod pretvezo, da kličejo iz neke trgovine, kjer bi radi, da sem njihov model. Ko sem prišla na razgovor za delo, pa ljudje tam seveda niso nič vedeli o tem. Bila sem grozno ponižana in ko sem odhajala, sem opazila gručo deklet, ki se se smejale in kazale s prstom.”

Cindy je bila v času, ko je bila na vrhuncu svoje kariere, zelo skromna in tiha. “Delala sem in bila nervozna. Bila sem vedno v kotu s knjigo v rokah, premišljena in odgovorna.” Svoj odnos pa je ohranila tudi do danes, ko je sama mati; tako namreč svoji 7-letni hčerki Kayi ne dovoli gledati otroške serije Hannah Montana, saj po njenem mnenju opogumlja otroke, da so preveč predrzni. “Rečem ji: nihče ne bo tako govoril z mano, še najmanj pa 7-letnik, ki živi pod mojo streho”.

1 komentar

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj