Zmagovalna kolekcija AW22 se vključuje inovativne tehnike barvanja. Na voljo na vseh 25 trgih, kjer je Zalando prisoten.

Zalando, vodilna platforma za modo in življenjski stil, ponosno predstavlja kolekcijo ISO.POETISM BY TOBIAS BIRK NIELSEN, prejemnico letošnje nagrade za trajnostni razvoj Zalando AW22 (razglašeno februarja 2022). Zmagovalna kolekcija je žirijo navdušila z naprednimi trajnostnimi rešitvami, kot so inovativne tehnike barvanja in s svojo zavezo k recikliranju, kadarkoli je to mogoče. Prvič predstavljena na tednu mode v Kopenhagnu, vsebuje 13 kosov, ki bodo na voljo na vseh 25 trgih, kjer je Zalando prisoten.

Kolekcija, imenovana “The Echoes which we Remain” je poklon življenjskemu krogu in vsem najlepšim trenutkom, ki jih doživimo. Navdih zanjo je bila Nielsenova osebna izguba. Ganljiva kolekcija nas opominja, da zaužijemo vsak trenutek in še pomembneje, da smo drug drugemu odmev, ko nekdo od nas zapusti ta svet.

Kot zmagovalka nagrade za trajnostni razvoj Zalando, bo ISO.POETISM BY TOBIAS BIRK NIELSEN ustvarila tudi ekskluzivno kolekcijo v sodelovanju z Zalando z namenom nadaljnjega spodbujanja trajnostnejših oblikovalskih rešitev na področju materialov, proizvodnih procesov, tehnoloških rešitev in sledljivosti, ki bodo na voljo leta 2023.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj