Ste se že kdaj spraševale, kaj je tisto, kar moški najprej opazijo na ženskem telesu?  Seveda ste se spraševale, to je večno vprašanje, ki pesti ženske, saj se le tako lahko pripravijo, ko gredo prvič na zmenek z moškim. Toda moški so si precej različni in tudi različno dojemajo stvari, zato vam predstavljamo 5 najpogostejših odgovorov na zgornje vprašanje.

PREBERITE TUDI: 12 znakov, da je vaš ‘moški’ nezrel (moški-otrok)

1. Nasmeh

Velika večina moških je priznala, da najprej na ženski opazijo nasmeh. Pomembna jim je tudi belina zob in iskrenost nasmeška. Ženske, ki so bolj resne in se malo smejijo, jih ne privlačijo.

2. Oči

Takoj za nasmeškom so največ odgovorov dobile oči. Kako pa ne, zapeljiv pogled še nikoli nikogar ni pustil ravnodušnega. Več kot tri četrtine moških, ki najprej opazijo oči, je priznalo, da so jim bolj všeč modrooke ženske.

3. Lasje

Moški imajo radi ženske, ki so urejene, lepe in negovane. Zato so lasje in njihova barva pomemben faktor.

4. Telesna teža

Nekaj moških je iskreno priznalo, da najprej pogledajo, kakšno postavo in telesno težo ima ženska, saj jih močnejše ženske ne privlačijo.

5. Prsi

Čeprav smo pričakovali, da bodo prsi med prvimi odgovori, so pristale šele na petem mestu. Zelo malo število moških pri ženskah najprej opazi prsi.

PREBERITE TUDI: 5 stopenj ljubezni (večina jih pride le do 3. stopnje)

 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj