… obraz kozmetične hiše Lancôme, zaslovela pa je s filmi kot sta Blue Velvet Davida Lyncha in kultne klasike Death Becomes Her. Ko so jo pri Lancômu po 14 letih odslovili (govorice so trdile, da zato, ker naj bi bila prestara), so bili mnogi šokirani. A Isabella Rossellini se vrača, saj je ponovno postala Lancômova muza.


Isabella Rossellini v enem izmed Lancôme oglasov

"Preplavljena sem s čustvi, da sem se vrnila k Lancômu. Naše sodelovanje mi je v življenju toliko pomenilo. Dejstvo, da bomo nadaljevali, me napolnjuje z neizmernim veseljem in velikimi pričakovanji. Zavedam se tudi, da je ta odločitev veliko obširnejša od mene: gre za znak, da je Lancôme znamka namenjena vsem ženskam," je povedala navdušena Rossellini, katere nova vloga bo "redna predstavnica znamke Lancôme, ki bo delila skrivnosti svoje sreče in nasvete, kako doseči prav o lepoto."

Hči Ingrid Bergman in režiserja Roberta Rossellinija je začela svojo kariero kot manekenka, med drugim je pozirala za britanski in ameriški Vogue, nato je postala igralka. Poročena je bila z Martinom Scorsesejem, kasneje pa bila v razmerjih z Garyjem Oldmanom in Davidom Lynchom. Napisala je tudi tri knjige in sodeluje v različnih dobrodelnih projektih.

"Poleg tega, da izjemno predstavlja vrednote Lancôma, Isabella uteleša idejo dosežene lepote, ki je sinonim za dobro počutje," je povedala Françoise Lehmann, direktorica Lancôma. "Ima tudi zelo pozitiven, umirjen odnos do staranja, kar doživlja kot osvobajajoče in samo-potrjujoče." Rossellini se je tako pridružila družini Lancôme, ki vključuje igralke Julio Roberts, Penélope Cruz in Kate Winslet.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj