Iris je že pri prvi nosečnosti povedala, da je velika zagovornica dojenja in da zagovarja tudi dojenje v javnosti. Priznala je celo, da nikoli ni imela problemov s tem. Kadar je otrok postal lačen, ga je podojila, pa čeprav je to bilo daleč od doma ali prostora namenjenega za dojenje. Umaknila se je le, kadar je imela kakšno oblačilo, ki ji je povzročalo dostop do prsi, takrat je morala najti skriti kotiček, kjer je nahranila otroka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by IRIS MULEJ ❤️ Beauty & Family (@free_spirit_mama) on

V zadnjem zapisu na družbenem omrežju Instagram, kjer je precej aktivna in redno obvešča o svoji družinici, dogajanju in delu, je razkrila, da je dojenje ena izmed najlepših stvari materinstva:

“Dojenje je za mene še vedno ena najlepših stvari v materinstvu in zavedam se te sreče, da mi je z Isabello in z Arronom polno dojenje steklo krasno, brez nastavkov, brez bolečin in vsega slabega, kar nekatere mamice opisujejo v svojih izkušnjah. Sem pa vseeno imela tudi jaz nekaj težav in sicer s količino mleka v določenem obdobju dojenja, ampak sem hvaležna določenim osebam, ki so mi pomagale z nasveti.”

PREBERITE TUDI: Poglejte, kakšno pravljično domovanje ima Iris Mulej

 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj