Si želite ličil, ki so neopazna, obenem pa hranijo kožo in zmanjšujejo gube, namesto da bi jih večala? Ličila, s katerim bi izgledali popolnoma naravno?
Mineralna ličila INIKA vsebujejo čiste minerale, sledeče sestavine so prepovedane: parfum, smukec (talc), kemična barvila in konzervansi oziroma dodatki, ki povečajo maso in zmanjšujejo pigmentiranost izdelka.

inika_mineralni_makeup 

Prednosti INIKA kozmetike so večplastne. Pri uporabi običajnih ličil čutimo, kot bi na obrazu imeli masko, tekstura mineralne kozmetike INIKA je popolnoma drugačna. Pri uporabi čutimo, kot bi bile brez ličila, saj koža po nanosu prosto diha. Celo pri debelem nanosu bo občutek lahek, zračen. Prekrivnost nepravilnosti na koži  (akne, kuperoza, brazgotine) je odlična, obenem pa ličila dajo koži vlažnost in prožnost. Minerala natrij in kalij preprečujeta izsušitev kože. Cink in magnezij kožo sproščata, osvežujeta in pomlajujeta. Kalcij spodbuja funkcije kože, turmalin, citrin in ultramarin pa ščitijo kožo pred staranjem. Minerali delujejo protivnetno in pomirjevalno ter pospešujejo obnovo kože. Ker so minerali inertni, ne podpirajo razvoja bakterij.

INIKA mineralna ličila priporočajo tudi dermatologi, po kemičnem pilingu, laserskih posegih ali kozmetičnih operacijah. Mineralna ličila ne poudarjajo gub. Običajna  ličila vizualno poglobijo gube, INIKA mineralna ličila pa prav nasprotno kožo vlažijo in gube manjšajo. Mineralna ličila INIKA vsebujejo titanov in cinkov oksid, ki delujeta kot naravna anorganska filtra proti nevarnim UVA in UVB sončnim žarkom.  Primerna sta tudi za občutljivo in razdraženo kožo, ker delujeta pomirjevalno.

inika_mineralni_makeup_sminke
 

Minerali so odporni na vodo in so odlična rešitev za vse, ki želijo biti naličeni tudi med telovadbo ali na plaži. Z mineralnimi ličili lahko občasno celo zaspite, saj so obstojna in koži prijazna.

Mineralna ličila INIKA so prijazna do žensk z alergijami, zagotavljajo brezhiben videz tudi ženskam preobčutljivim na kemikalije v kozmetiki,  torej vsem tistim, ki so se uporabi ličil zaradi težav do sedaj izogibale. Po drugi strani pa je tudi čedalje več žensk, ki skrbijo za svoje zdravje in skrbno spremljajo sestavine na embalaži hrane, sedaj pa tudi kozmetike. Mineralna ličila so primerna za vse tipe kože.

Za brezhiben videz mineralnih pudrov potrebujemo poseben čopič Kabuki, ki je izredno mehak in gost. Puder v večjih nanosih prekrije vseko nepravilnost le z uporabo ustreznega čopiča. Z istim čopičem nanašamo tudi mineralna rdečila. Dobra lastnost mineralnih pudrov je tudi da trajajo izredno dolgo.
Za enostaven nanos senčil pa bomo potrebovali majhen čopič in kvadratast čopič za posebne učinke.

inika_mineralni_makeup2 

INIKA uporablja samo sestavine prijazne koži in okolju, tudi škatlice so iz recikliranega papirja. Kozmetika je 100 % veganska ter ‘cruelty free’.

Prodajna mesta:

  • Trgovina Natura, Slovenska 47, Ljubljana;
  • Trgovina Natura, Koroška 14, Maribor;
  • Trgovina Natura, Pristaniška 2, Koper;
  • spletna trgovina Natura: www.natura-trgovina.si.

Za brezplačno ličenje vizažistke z ličili INIKA se lahko dogovorite na tel. 01/431 63 16 (trgovina Natura v Ljubljani).

2 KOMENTARJI

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj