Čez praznike bo čas za nekaj več udobja. Kako ustvariti športen outfit, ki bo še vedno primeren za sprehod po mestu, obisk sorodnikov ali za na izlet?

Če ne želite, da bi bili videti kot da se odpravljate na uro športne vadbe …

… se izogibajte barvam, ki so in bodo vedno spominjale na šport. To sta na primer oranžna in svetlo modra. Bolj primerna je na primer izbira športnih oblačil v temni rožnati ali sivo modri barvi. Tudi črna je primerna barva, ki jo lahko oblečete za v mesto in h kateri lahko kombinirate tudi kakšen drug material. Vedno je modna tudi športna kombinacija črne in bele oziroma črnih hlač s poljubno izbiro barve zgornjega dela.

Športno oblačilo kombinirajte s čim bolj vsakdanjim

Na primer športno majico s kapuco lahko oblečete zraven udobnih kavbojk. Ni nujno, da je majica zelo športna. Lahko je le kroj takšen, ki bo spominjal na športen videz, pa čeprav ima majica všite najrazličnejše dodatke, kakšen svetleč dodatek, posebno zadrgo ali gumbe,… K temu lahko kombinirate tudi superge, ki se bodo na primer ujemali z majico, oboje pa bodo povezovale športne kavbojke.

Tudi pajkice so primerne, vendar k njim oblecite kakšno daljšo majico na kapuco, daljšo srajco, ali majico z dolgimi/kratkimi rokavi. Tudi tu lahko vključite pas, športno torbo, kakšen svetleč, modni material, …

PREBERITE TUDI: Ideja za praktičen outfit: Obleka ali daljša srajca

Zgornji del trenirke zamenjajte za jakno

Če k spodnjemu delu trenirke oblečete športno jakno, lahko ustvarite prav šik športni videz. Te jakne namreč obstajajo v vseh barvah in imajo najrazličnejše vzorce. Bolj uporaben je nakup primerne športne jakne kot pa zgornjega dela trenirke. Športno jakno ali jeans jakno, lahko nadenete kar čez navadno majico.

Če niste ravno popolnoma športni …

H kavbojkam ali športnim hlačam z žepi, kombinirajte kakšen pisan pas, torbo, obroč za lase, športno zapestnico ali uro,… Če niste ravno popolnoma športni tip, potem je vsekakor bolje, da športno oblačilo kombinirate s čim vsakdanjim in tako prepletete dva različna stila.

PREBERITE TUDI: Ideja za spomladanski outfit: bež hlače

Foto: Pinterest

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj