Hugh Jackman in Deborra-Lee Jackman se ločujeta, a gresta naprej “s hvaležnostjo, ljubeznijo in prijaznostjo”.

Hugh Jackman in njegova žena Deborra-Lee sporazumno končujeta svoj zakon.

V izjavi, ki sta jo ekskluzivno posredovala PEOPLE, sta zapisala: “Bila sva blagoslovljena, da sva skoraj tri desetletja preživela skupaj kot mož in žena v čudovitem, ljubečem zakonu. Najina pot se zdaj spreminja in odločila sva se, da se ločiva, da bi si prizadevala za individualno rast.”

“Najina družina je bila in vedno bo najina največja prednostna naloga. Naslednjega poglavja se lotevamo s hvaležnostjo, ljubeznijo in prijaznostjo. Zelo cenimo vaše razumevanje pri spoštovanju naše zasebnosti, ko se naša družina prebija skozi ta prehod v življenju vseh nas.”

Izjava, podpisana kot “Deb in Hugh Jackman”, se zaključuje: “To je edina izjava, ki jo dajeva oba.”

Avstralski par, ki ima dva otroka, 23-letnega Oscarja in 18-letno Avo, je poročen že 27 let.

Ko sta se leta 1995 spoznala na snemanju avstralske televizijske serije Corelli, sta se hitro in močno zaljubila eden v drugega. Deb, ki je bila že uveljavljena igralka, in Hugh, ki je bil tedaj novopečeni igralec po končani igralski šoli, sta se poročila manj kot leto dni pozneje.

“Deb, bila je velika zvezda … Vzeli so me in Deb je sedela na sprednjem sedežu avtomobila. Nikoli ne bom pozabil,” je 54-letni Hugh leta 2017 povedal o njunem prvem srečanju.

“Odvezala si je varnostni pas, se obrnila, iztegnila roko, si snela sončna očala in rekla: ‘Zdravo, jaz sem Deborra-Lee Furness, lepo te je spoznati’. Spomnim se, da sem pomislil: ‘Ta punca mi je všeč.'”

Poročila sta se 11. aprila 1996 in z leti postala eden najbolj priljubljenih hollywoodskih parov.

Ob njuni 27. obletnici poroke aprila je zvezdnik filma Greatest Showman na Instagramu objavil ljubeče posvetilo 67-letni Deb in njuni vezi ter delil: “Tako zelo te ljubim. Skupaj sva ustvarila čudovito družino. In življenje. Tvoj smeh, tvoj duh, velikodušnost, humor, drznost, pogum in zvestoba so zame neverjetno darilo.”

Nazadnje sta se na rdeči preprogi pojavila 1. maja na prireditvi Met Gala, julija pa sta se udeležila moškega finala v Wimbledonu.

Hugh Jackman se je dan po tem, ko sta z ženo Deborro-lee Jackman sporočila, da se sporazumno ločujeta, sprehodil po New Yorku.

Na fotografijah, posnetih v soboto, je bilo videti 54-letnega igralca iz filma Deadpool 3, ki ni nosil poročnega prstana, kako se sprehaja po ulici v temnih oblačilih z ustreznimi sončnimi očali, v rokah pa drži nekaj, za kar se zdi, da je iPad.

PREBERITE TUDI: Eden najbolj priljubljenih parov vseh časov se je po 16 letih razšel

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj