… nalogo. Vso srečo! Kmalu se bo zodiak iz znamenja leva prevesil v devico, ki je 6. znak zodiaka. Saj jih poznamo, te močne ženske, z visoko sposobnostjo analiziranja in načrtovanja, preudarnega delovanja in logičnega mišljenja. Torej z žensko, ki je po horoskopu v znamenju device, ne gre češenj zobati.
Te ženske so običajno urejene in neverjetno močne osebe, ki točno vedo, kaj želijo. Stojijo trdno na tleh, ne marajo pa spontanosti, kar jih v življenju lahko ovira, saj ravno preučevanje možnosti povzroči, da se lahko izgubijo v nepomembnih stvareh in s tem ne vidijo tistih pomembnih.

PREBERITE TUDI: 5 skrivnosti žensk z dobro organiziranimi in lepo pospravljenimi omarami

Device so lahko tihe, zadržane, hladne, diplomatske in vedno osredotočene na tisto, kar trenutno počnejo. Cenijo trdo delo.
So izjemni perfekcionisti na vseh področjih. Njihov videz jim je pomemben, zato se nenehno ogledujejo pred ogledalom in dolgo odločajo o tem, kaj si bodo oblekle. Vesele so, če najdejo napako na izgledu, da lahko hitro menjajo garderobo, kar pa storijo tudi, če na svojem izgledu nikjer niso našle napake. Ja, device se tik pred odhodom lahko dolgo načakate, preden bodo nared za odhod.
Device bi lahko opisali tudi kot nezadovoljne ljudi, ki vedno godrnjajo. V vsaki stvari, odnosu ali delu bodo našli napako in nič jim ni prav, zato so za okolico lahko hitro naporni. Žal pa s svojim perfekcionizmom niso naporni le za druge, temveč tudi sami zase. Imajo namreč velik strah, da niso dovolj dobri zase in za druge, kljub temu, da lahko oddajajo samozavest.
Veliko jim pomeni zdravo prehranjevanje. Njihov največji strah je izguba denarja, zato z njim skrbno ravnajo.
Tipična devica je v ljubezni predana in zvesta, zato enako pričakuje od partnerja. Veliko ji pomeni tradicija, a čustva pokaže počasi. Devica za svoje delovanje ne potrebuje partnerske zveze, saj je dovolj močna, da v življenju krmari sama.
Ampak dobro, da jih imamo, brez njih bi bil svet premalo organiziran in natančen.

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop

7 KOMENTARJI

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj