Linija naj bi na police prodajaln prišla v začetku tega meseca in bo med ostalim vključevala gel za tuširanje, piling za telo, losjon za nego telesa, kremo za roke in balzam za ustnice. Izdelki bodo na voljo v dveh različnih vonjih, malina in melona ter sivka in meta.

hm_organska_kozmetika

Popolnoma vsi izdelki bodo temeljili na naravnih in organsko pridelanih sestavinah in bodo imeli certifikat Ecocert. Pakirani bodo v polietilenske embalaže, ki se jih lahko reciklira. Pri H&M so glede nove linije dejali: “To je bil popolnoma pričakovan korak, glede na to, da smo že nekaj sezon nazaj predstavili oblačila iz organskega bombaža. Kaže se tudi veliko povpraševanja in zahtev naših kupcev po organskih izdelkih in upamo, da bodo navdušeni nad novimi izdelki za nego.”

Vsi izdelki bodo na voljo po zelo dostopnih cenah, ki so značilne za znamko H&M; gel za tuširanje € 4.90, losjon za telo € 4.90, piling za telo € 4.90, krema za roke € 3.90, balzam za ustnice € 3.90, toaletna torbica € 6.90 in torbica za ličila € 3.90.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj