… predstavljena na pariškem tednu mode, tokrat v Musée des Arts Décoratifs na rue de Rivoli. “See Now, Buy Now” format se bo nadaljeval tudi v letošnjem letu. Kolekcija, predstavljena na modni brvi, ki vključuje oblačila, obutev in modne dodatke, bo na voljo na spletu od 28. februarja, takoj po modni reviji in v izbranih trgovinah po svetu od 1. marca.

Ključni navdih za H&M Studio S/S 2018 se vrti okoli japonskega minimalističnega dizajna in mirne prefinjenosti. Zato tudi z navdušenjem naznanjamo, da bomo sponzorirali veliko razstavo o Japonski v Musée des Arts Décoratifs. Razstava se bo odprla pozneje v letu in z njo bomo praznovali 150 let kulturne izmenjave med Francijo in Japonsko ter raziskovali vpliv Japonske na zahodno kulturo.

“The Musée des Arts Décoratifs je tako lepo, znamenito prizorišče in sedaj je popoln čas, da predstavimo H&M Studio kolekcijo na prizorišču, ki bo kasneje gostilo veliko umetniško razstavo o Japonski, katera je v veliki meri vplivala na našo kolekcijo S/S 2018. Prav tako smo zelo veseli, da lahko sponzoriramo to razstavo, ki bo brez dvoma razkrila lepoto in občutek za dizajn Japonske”, pravi Pernilla Wohlfahrt, vodja oblikovanja pri H&M.

Pred predstavitvijo kolekcije v Parizu, so sedaj na voljo slike iz S/S 2018, na katerih so v glavni vlogi supermodeli Saskia de Brauw in Clement Chabernaud, ter vzhajajoča zvezda Shanelle Nyasiase. Tako ženska kot tudi moška oblačila so v znamenju jasnih silhuet s sproščenim pridihom in imajo kanček vpliva delavskih oblačil. Pri ženskih oblačilih je poudarek na potiskih od glave do pet in živahnih barvah v obliki lahkotnih dolgih oblek, tunik, nošenih preko hlač, utilitarističnega krojenja in čudovitih pletenin. Medtem ko je pri moških oblačilih poudarek na posodobitvi klasičnih kosov, kot je krojena jakna, srajca in pulover z okroglim ovratnikom z zanimivimi kroji, barvami in luksuznimi dodatki.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj