Kolekcija Simone Rocha x H&M bo vključevala znamenita ženska oblačila blagovne znamke Simone Rocha ter tudi oblačila za moške in otroke. To pomeni, da je Simone Rocha prvič ponudila garderobo za vso družino.

Za prav vsakega družinskega člana je bila ustvarjena celotna garderoba, ki jo sestavljajo oblačila za posebne priložnosti, vključno z oblekami iz tila in krojenimi kosi; poleg pletenin, srajc, vrhnjih oblačil, kot so trench plašč, pa bodo na voljo tudi majice, ter modni dodatki, ki vključujejo tudi znan bleščeč nakit znamke Simone Rocha in obutev z biseri.

Rocha je prva irska oblikovalka, ki je sodelovala s H&M. Ta kolekcija, tako kot vsa njena dela, slavi njeno osebno medetnično dediščino in nešteto navdihov, ki so opredelili rast njene znamke, od tradicije in obrti Hongkonga do velikih imen umetnostne zgodovine.

Kolekcijo sestavljajo tartan, perlice, cvetlični potiski, roza in rdeči odtenki, vse izdelano po naročilu v modni hiši znamke, posebej za to sodelovanje. Pri oblikovanju te kolekcije je Simone kar nekaj časa razmišljala o arhivu svoje blagovne znamke, združevala svoje pretekle kolekcije in skrbno preoblikovala priljubljene kose v nove dinamične kose, ki so namenjeni za današnji čas.

S kolekcijo, ki bo na voljo na spletu 11. marca 2021, Simone Rocha na ta dan prav tako praznuje desetletje obstoja blagovne znamke Simone Rocha – velik dosežek za neodvisno londonsko blagovno znamko. Blagovna znamka Simone Rocha je cenjena za moč svoje vizije – in doslednost, ki se razteza skozi vsak nov kos oblačila, kar uporabnikom znamke omogoča kombiniranje in usklajevanje kosov med posameznimi sezonami. Ta kolekcija je ustvarjena s podobno željo po ustvarjanju kosov, ki jih je potrebno ljubiti in ceniti ter vedno znova nositi. Kolekcija je povabilo v svet Simone Rocha, namenjeno za vse.

“Zelo sem navdušena nad sodelovanjem s H&M pri tej prav posebni kolekciji. Resnično je praznovanje tipčnih kosov moje blagovne znamke in vplivov, ki so me oblikovali. Kot oblikovalka in stranka, sem bila velika ljubiteljica koncepta sodelovanj modnih oblikovalcev s H&M. Margiela, Alber Elbaz, Comme des Garcons – to je tako neverjeten seznam alumnov, ki so lahko del tega.”
Simone Rocha.

Kolekcijo si lahko ogledate tukaj.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj