Med njimi tudi Penn Badgley, Selma Blair, Akon in Nikki Reed.

H&M skupaj z Designers Against AIDS’s (DAA) predstavlja Fashion Against AIDS (FAA), iniciativo, s katero želijo širiti sporočilo o varni spolnosti in preprečevanju širjenja virusa HIV in bolezni AIDS med mladimi povsod po svetu.

Projektu so se pridružili tudi mnogi zvezdniki mlajše generacije: Selma Blair, Penn Badgley, Keri Hilson, Sky Ferreira, Akon, Nikki Reed, Ginnifer Goodwin, Scissor Sisters, Shiloh Fernandez in The Misshapes, ki bodo pomagali širiti pomembno sporočilo in prepričati mlade po vsem svetu.

Penn Bagdley za H&M ­Selma Blair za H&M
Penn Badgley in Selma Blari za H&M Fashion Against Aids 2011

(Foto: Sebastian Kim/H&M)

Kolekcija oblačil za leto 2011 je unisex, primerna za moške in ženske, na voljo pa bo od 26. aprila dalje na spletu in v vseh H&M prodajalnah z Divided oddelkom. 25 % od neto prodaje bo H&M namenil dobrodelni organizaciji Designers Against AIDS (DAA) in različnim drugim internacionalnim projektom.

V kolekciji je 19 kosov oblačil v ženski in moški različici, nekaj unisex modnih dodatkov, pa tudi škatlica kondomov z napisom ‘FASHION AGAINST AIDS!’. Cene so enake za ženske in moške kose ter se gibljejo okrog 9,95 EUR za majice in 39,95 EUR za pajac, parko in trenč plašč.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj