H&M z veseljem naznanja novo kolekcijo, ki je nastala v sodelovanju z blagovno znamko Pringle of Scotland, znano po tradicionalnih pleteninah. Kolekcija Pringle of Scotland x H&M, ki jo je zasnovala H&M-ova oblikovalska ekipa skupaj s kreativnim studiem Pringle of Scotland, je polna tradicionalnih pletenin s športnim pridihom, ter bo na voljo v prodajalnah po vsem svetu in na spletu od 3. oktobra dalje.

V novi kolekciji boste našli znan Pringle of Scotland argyle vzorec in žakard, vendar z zanimivim pridihom. Ključni kosi vključujejo pulover, ki se ponaša s patchwork strukturo in združuje retro-navdihnjen diamanten vzorec z rebrasto volno, ter skrajšan pulover z zanimivim ovratnikom in balonastimi rokavi. Tradicionalne tkanine so prepletene v nizu oversized puloverjev z odrezanim robom. Pulover-obleke z zadrgo, udobni puloverji s kapuco, second-skin pajkice ter kape in šali pa imajo natisnjen športen logotip za bolj sproščen videz.

Poživljajoča barvna paleta je polna jesenskih tonov, kot je klasična gorčično rumena, siva in biskvitno rjava z nepričakovanimi akcenti v neonsko rumeni barvi. V kolekciji sta bila uporabljena recikliran poliester in organski bombaž ter mehka volna in gladka viskozna vlakna. In za ljubitelje psov med kupci, kolekcija vključuje tudi puloverje za pse v ujemajočih se potiskih in barvah.

“Pringle of Scotland ima za seboj veliko število sodelovanj in to najnovejše s H&M je zelo navdihujoče. Vedno iščemo nove načine, kako izraziti DNK naših tradicionalnih puloverjev in upamo, da bo ta najnovejši igriv ter športen pridih naših znanih argyle in fair isle potiskov na pleteninah navdušila naše obstoječe kupce, pa tudi s pomočjo H&M-a dosegla nove po vsem svetu,” pravi Katy Wallace, vodja blagovne znamke pri Pringle of Scotland.

“Sodelovanje s Pringle of Scotland, blagovno znamko s tako bogato in impresivno zgodovino, je bilo za H&M-ovo oblikovalsko ekipo zelo zabavno. Da bi kolekciji dali mladosten in športen pridih, smo malce obnovili ikoničen argyle vzorec ter žakard in ponosna sem, da smo uspeli uporabiti vrsto recikliranih poliestrov, volne in organskih bombažev. Veselim se, kako bodo naši kupci posamezne kose nosili na svoj edinstven način,” pravi Maria Östblom, vodja oblikovanja ženskih oblačil pri H&M.

#PringleofScotlandxHM

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj