H&M Move ob tej priložnosti združuje globalne gibalce blagovne znamke: Jane Fonda, Zlatana Ibrahimovića in JaQuela Knighta, ki delijo poslanstvo H&M Move, da se svet giblje; ter tudi dva slovenska ambasadorja – Nino Grilc in Tima Marovta.

H&M Move predstavlja novo kolekcijo, ki nam bo v novo leto pomagala vdahniti energijo in s katero bo vsakomur omogočila, da se začne gibati, ne glede na to, ali hodi, teče, preskakuje, skače, se upogiba ali razteza. Nova kolekcija Empower vključuje modna in funkcionalna gibalna oblačila za ženske, moške in otroke.

Kolekcija vsebuje različne brezšivne izdelke, od kombinezonov do športnih pajkic, nedrčkov in majic, ki našim gibalcem nudijo dodatno podporo in udobje. Kontrastne tkane strukture z oranžno in kobaltno modro barvo prinašajo modne poudarke v to funkcionalno kolekcijo. Kolekcija je izdelana iz materiala DryMove™, ki odvaja vlago s kože, da so naši gibalci suhi in se počutijo udobno.

Slovenija tokrat predstavlja svoja ambasadorja H&M Move. Nina Grilc, naša prva H&M Move ambasadorka, je tokrat v svet gibanja povabila mladega nadobudnega športnika, Marovt Tima.

Ob lansiranju znamke H&M Move, je Nina predstavila kako je gibanje njen življenjski moto. Sodelovanje smo nadaljevali, saj s svojo zgodbo predstavlja kako je gibanje del fizične in obenem mentalne moči.  Zato ni bilo dvoma, ko smo ob lansiranju nove kolekcije Empower, povabili Tima.

Skupaj sta se pomerila v različnih vajah in se vseskozi spodbujala. Naša ambasadorja predstavljata pomembnost gibanja in ne glede na okoliščine, ki sta jih doživela v življenju, poudarjata pomembnost fizične moči, obenem pa s svojo mentalno pripravljenostjo, pokažeta da ju gibanje opovnomoči in spodbuja na vsakodnevni ravni.

“Zelo me je veselilo, da sem v svet gibanja H&M Move imela možnost povabiti in izkušnjo deliti s Timom. Tim predstavlja simbol moči in poguma in je ne glede na situacije v življenju in dnevne preizkušnje, ostal determiniran, da iz vsega izvleče najboljše in nenazdanje inspirira vse nas”, je povedala Nina Grilc.

 

“Pri aktivnem življenju se moramo osredotočiti na to, kaj nam je všeč. In če vam uspe raziskati nekaj novih gibov, je to dobro, saj ste preizkusili nekaj novega. Vse je v tem, da se zabavate. Če lahko ljudi spodbudim k gibanju, sem bil uspešen,” pravi Zlatan Ibrahimović, profesionalni nogometaš in multigibalec.

Poleg Jane, Zlatana in JaQuela je najnovejša članica ekipe H&M Move in globalna ambasadorka blagovne znamke; afganistansko-danska begunka, ki je postala profesionalna nogometašica in zdravnica, Nadia Nadim.

“Vsakodnevno gibanje je dobro za vas, vendar ima tudi večjo moč. Ne gre le za to, da ste aktivni, ker je to zdravo, ampak tudi za to, da lahko šport in gibanje spremenita druge stvari okoli vas,” pravi Nadia Nadim, profesionalna nogometašica in zagovornica gibanja.

“Sodelovanje vseh štirih ambasadorjev blagovne znamke v tej kampanji je nekaj posebnega. Vsi delimo isto poslanstvo, in sicer spodbuditi ves svet in vsakogar k gibanju. Upamo, da bo prikaz naših ambasadorjev, ki se zabavajo v novi kolekciji Empower, navdihnil tudi druge, da se nam pridružijo in v novem letu poskusijo najti nove načine gibanja,” pravi Simon Brown, generalni direktor pri H&M Move.

Kolekcija Empower je na voljo v 2400 prodajalnah po vsem svetu in na hm.com/move.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj