H&M Move bo sodeloval z eno najboljših igralk ženskega nogometa, Nadio Nadim. Njena karierna pot je navdihujoča zgodba, ki se je začela, ko je bila kot otrok prisiljena pobegniti iz Afganistana. Nadia, ki je prešla od statusa begunke do mednarodne nogometne zvezde z več kot 100 tekmami za dansko reprezentanco, govori devet jezikov in je doktorica medicine.

Nadia danes igra profesionalni nogomet za klub Racing Louisville FC v ameriški nacionalni ženski nogometni ligi. Zastopala je tudi Manchester City in Paris Saint-Germain, kjer je osvojila naslove prvakinj. Nadie nič ne ustavi pri selitvi, saj upa, da bo po njenih stopinjah lahko šla naslednja generacija talentov.

“Želim pomagati pri navdihovanju otrok, zlasti mladih deklet, da želijo igrati. Zato sem potrdila sodelovanje z H&M Move, saj osebno verjamem v njihovo poslanstvo,” pravi Nadia Nadim.

Nadio v ekipi H&M Move pozdravlja nogometna legenda Zlatan Ibrahimović.

V svoji prvi kampanji za H&M Move Nadia sodeluje v boju ena na ena z Zlatanom, vendar ni vse tako, kot se zdi. Nogometaša se pomerita v ostrem, a zabavnem tekmovanju, v katerem se oba gibljeta tako, kot svet še ni videl, o vsem dogajanju pa poroča gostujoči nogometni komentator Guy Mowbray. Ta neverjetni dvojec uteleša duh blagovne znamke, vendar na koncu lahko zmaga le eden, kdo bo to?

Nadia in Zlatan sta oblečena v novo brezšivno kolekcijo H&M Move s strukturami, ki poudarjajo telo in zagotavljajo močnejši dotik. Nadia nosi brezšivni kombinezon z izrazito tkano strukturo, ki ji omogoča lahkotno gibanje, medtem ko Zlatan nosi brezšivno majico in moške pajkice.

Kako je bilo Nadii, ko je igrala ob Zlatanu, še eni nogometni legendi?

“Zlatan je bil zelo zabaven. Veselim se ponovnega dvoboja – in tega, da bomo skupaj razgibali ves svet,” pravi Nadia.

To mnenje potrjuje tudi Diana Amini, ki vodi nov program skupnosti H&M Move. Pravi: “Z veseljem pozdravljamo Nadio na naši misiji, da predstavi številne prednosti, ki jih gibanje prinaša posamezniku, skupnosti ali ekipi. Gibanje lahko združuje ljudi in skupnosti ter ustvarja priložnosti za nepričakovane povezave in sodelovanja, kot je na primer združitev moči Zlatana in Nadie.”

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj