“Ni bilo lahko. Ampak fant (in dekle!) je bilo vredno,” je igralka v nedeljo zapisala na Instagramu.

 

“Ni bilo lahko. Ampak fant (in dekle!) je bilo vredno!” je zapisala zvezdnica Aljaskega dnevnika ob fotografiji, na kateri drži novorojenčka na vsaki rami, medtem ko gleda sončni zahod na drugi strani vode.

“Srečno veliko noč!,” je dodala. “Objava iz čistih nebes.”

Čestitke so ji poslali številni njeni slavni sledilci, med drugim Kate Hudson, Viola Davis, Jesse Tyler Ferguson, Mariska Hargitay, Debra Messing in Katie Couric.

“Bog blagoslovi zlato,” je dejala Sharon Stone. “To je najbolj nenavadno potovanje v zgodovini Tako srečna za vse vas.”

Swank je svojo nosečnost razkrila oktobra 2022 v oddaji ‘Dobro jutro, Amerika’, in povedala, da bosta s Schneiderjem v dvojni službi. “To je nekaj, kar si že dolgo želim, in moja naslednja stvar je, da bom postala mama,” je takrat dejala igralka. “In to ne samo enega, ampak dveh. Ne morem verjeti.”

Od takrat je Swank na družbenih omrežjih delila mejnike svoje nosečnosti, med drugim je januarja objavila videoposnetek, v katerem je pokazala, da nosečnost ne upočasnjuje njene fizične rutine. “Jaz in tamaladva telovadimo,” je Swankova zapisala ob posnetku. “Od #FitnesPetka je minilo že veliko časa.”

 

Isti mesec se je Swankova z možem pojavila na podelitvi zlatih globusov 2023 in si med poziranjem pred kamerami ponosno položila roko na velik trebuh. V zeleni obleki s črnimi pentljami na ramenih je Swank med glamuroznim večerom blestela z velikim nasmehom in povedala: “Počutim se zvrstno!”

Swank je januarja gostovala tudi v oddaji The Late Late Show with James Corden, kjer je razložila, da se zaradi pričakovanja dvojčkov čudi čudežu nosečnosti.

“Zdi se mi, da so ženske superjunakinje,” je dejala igralka. “Kaj naša telesa počnejo? Imam takšno, povsem novo spoštovanje. Mislim, da imam rada ženske, vedno sem jih imela rada, zdaj pa sem si rekla: ‘Uau, kaj zmoremo!'”

PREBERITE TUDI: Madonna na grammyjih neprepoznavna; pravi, da je “svet ogrožen zaradi njene moči in vzdržljivosti”

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj