Hilaria Baldwin in njen mož, Alec Baldwin, sta septembra postala starša že petemu otroku, sinu Eduardu. In v nedeljo je presrečna mamica na svojem Instagramu objavila fotografijo v črnem spodnjem perilu, da je lepo razvidno, kako vitka in fit je, v naročju pa je držala svojega trimesečnika.

“Po kopanju, pripravljamo se za nov dan,” je zapisala ob fotografiji, ki jo je posnela njena 7-letna hči Carmen Gabriela. “Ne morem nehati vohati tega otroka!” je še dodala.

Kasneje je oče šestih otrok, Alec Baldwin, ki ima še 25-letno hči Ireland Baldwin iz prvega zakona s slavno Kim Basinger, je komentiral fotografijo s šaljivim: “Oh, ne …”

Poleg sina Edu-ja, kot ga ljubkovalno kličeta, sta starša še sinovom Romeu Alejandru Davidu, 2, Leonardu Ángelu Charlesu, 4, in Rafaelu, 5, ter hčerki Carmen, 7.

Sicer pa je Hilaria Baldwin za sinov 3-mesečni rojstni dan objavila video, kako se smeji, ko je skupaj s svojimi brati in sestrami. “Srečni 3 meseci, Eduardo Pau Lucas. Si vse, kar bi si lahko le želeli,” je zapisala ob videu.

 

Vitka mamica sicer (še) ni izdala, kako je lahko tako hitro – sin to po petem otroku – dobila nazaj vitko postavo, a znano je, da je ljubiteljica joge in drugih vadb, s katerimi ohranja telo vitko, močno in gibčno.

PREBERITE TUDI: Gigi Hadid objavila serijo ganljivih fotografij s svojo hčerkico; oboževalci navdušeni

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj