… uživajo v naravi. Med slednjimi je tudi nekdanja super manekenka in še vedno lepotica, Helena Christensen.

Lepotica ima svoje skrivališče nekje v gorah, kjer s prijateljico Camillo Staerk in svojim sinom, Mingusom, uživajo v Catskill gorah. Tam so že od 12. marca in so si ustvarili idilično domovanje.

 

View this post on Instagram

 

Nature bonding in our @staerkandchristensen swimsuits/bodysuits ? ? ❤️

A post shared by Helena (@helenachristensen) on

V zadnjih dneh je delila kar nekaj fotografij svojega sanjskega domovanja, obkroženega s čudovitimi rekami in belim snegom. Seveda pa je imela čas tudi za fotografiranje, zato je na Instagram objavila svoje fotografije, kjer se obeša po vejah dreves in hkrati namaka prste v kristalno čisto vodo. Oblečena v kopalke Staerk & Christensen, je zapisala: “povezovanje z naravo”. V mrzli vodi pa je celo plavala.

V domovanju pa ima Christensenova po zidovih čudovita umetniška dela; domač kamin in na sploh vse, da se počuti prijetno in prav nič ‘karantensko’. S sabo so vsi trije vzelo tudi svoje hišne ljubljenčke; čas pa prebijajo z dolgimi sprehodi po naravi.

 

View this post on Instagram

 

H O M E ? Settle in ..

A post shared by Helena (@helenachristensen) on


Seveda jim ostali zvezdniki zavidajo to uživanje in bi se jim najraje pridružili. Christy Turlington jo je oklicala za “otroka zime”, igralka Julianne Moore jo je ob fotografiji, kjer je Helena skočila v ledeno vodo, vprašala “Si nora? Kako ti to uspe?”

 

View this post on Instagram

 

Had to happen

A post shared by Helena (@helenachristensen) on

Takšna karantena je pa res zavidanja vredna!

PREBERITE TUDI: Helena Christensen se je razgalila

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj