Da Helena Christensen naravnost izjemno skrbi za svoje zdravje, med drugim tudi z ledenimi kopelmi, smo že poročali. Seveda pa se zdravje vedno odraža tudi navzven, torej v videzu. Manekenka, ki je s skupaj s supermodeli kraljevala v sanjskih devetdesetih, je danes videti enako čudovito in skorajda nespremenjeno.

In čeprav je bila med karanteno v gorski idili, kjer se je namakala v ledenem jezeru, v glavnem povsem naravna, pa si je vseeno vzela čas za poziranje v zgodovinskih kreacijah slavnih modnih kreatorjev.

Helena Christensen je body Christiana Lacroixa prvič nadela za predstavitev njegove kolekcije na modni pisti kar 26 let nazaj, torej daljnega leta 1994 v Parizu. In medtem, ko se večina navadnih smrtnic po 26 letih ne bi več spravila vanj, je Helena v njem videti bolje kot kdajkoli.

51-letna lepotica je na Instagram napisala: “Christian Lacroix mi je podaril ta body skupaj z mojim portretom po tem, ko sem ga predstavila na modni pisti. Imela sem nekaj čez 20 let in ravnokar sem ga spet odkrila.”

 

Poleg pa je seveda objavila nekaj svojih novih fotografij, na katerih v neokrnjeni naravni pozira v bodyju slavnega oblikovalca. “Nekako je uspel preživeti vsa ta leta in še vedno menim, da je super kul.”

PREBERITE TUDI: Zvezdnica je praznovala 54. rojstni dan in osupnila s svojimi fotografijami (izgleda 34!)

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj