…  za svoj novi obraz izbrali 46-letno Naomi Watts, zdaj pa se ji uje pridružila še – verjeli ali ne – 69-letna Helen Mirren. Večina nas je namreč ob pogledu na damo, ki bo kmalu dopolnila 70 let, pomislila 'oh, upam, da bom sama izgledala tako dobro pri njenih letih!' – in L’Oréal se očitno strinja.

Tako so eno najbolj znanih britanskih igralk najeli kot zadnji obraz, ki bo predstavljal njihove izdelke in idejo lahko samo veselo pozdravimo – siti smo namreč dvajsetletnic v oglasih za kozmetiko proti staranju! Poleg nje in že omenjene Naomi Watts je njihova ambasadorka postala tudi 22-letna manekenka Karlie Kloss. In kljub temu, da Helen ni najstarejša L’Oréalova ambasadorka – Jane Fonda jih šteje 76 – vsekakor sodi med najstarejše predstavnice.

“Nisem lepotica in nikoli nisem bila, a vedno sem izgledala dobro in to imam namen tudi v bodoče,” je Helen Mirren povedala potem, ko so jo razglasili za novi obraz. “Vedno sem imela rada znamko L’Oréal Paris in upam, da bom navdahnila druge ženske, da bodo bolj samozavestne in kar največ naredile za svoj videz. Vse si to zaslužimo, vse se cenimo!” Menda pa je tudi zahtevala, da njenih slik ne retuširajo ali kakorkoli računalniško popravljajo – res pohvalno!

Helen Mirren je sicer že bila obraz in telo britanske modne hiše Marks & Spencer, to pa je njeno prvo sodelovanje s kozmetično. Predstavljala bo linijo izdelkov Age Perfect. Sicer pa ima tudi svojo filozofijo glede ličenja v starosti, ki si jo lahko preberete v objavi Helen Mirren: sama se striže in o rdeči šminki pri 68-ih.

Sicer pa smo o trendu najemanja manekenk v zrelih ali celo starejših letih že poročali; pri kozmetični hiši Nars so najeli 68-letno Charlotte Rampling, v spomladanski kampanji pa bo nastopila 53-letna Tilda Swinton, 53. Marc Jacobs se je odločil za 65-letno Jessico Lange, Dolce&Gabbana pa za 49-letno Lindo Evangelista.

Se strinjaš, da je skrajni čas, da kozmetiko, namenjeno starejšim, predstavljajo tudi ustrezno stare zvezdnice in ne 20-letne manekenke?

2 KOMENTARJI

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj