… v prvi vrsti namenjena aktivnim ženskam. Kolekcija oblačil, ki jo je oblikovala v sodelovanju z znamko New Balance, bo v glavnem obsegala tunike, legice in pletene zgornje dele. ”Vsekakor vem, kaj pomeni biti v gibanju: štirje otroci, šola, obiski, športne aktivnosti, park … seznam gre v neskončnost. In čeprav obožujem elegantna oblačila, iz omare običajno izberem oblačila, ki izgledajo modno, a so praktična in primerna za vse aktivnosti. Takšna bodo tudi moja oblačila za New Balance.”

heidi_klumnew_balance

Heidi Klum za New Balance

Heidi je zasnovala tudi oglasno kampanjo za svojo kolekcijo, ki jo je posnel priznani modni fotograf Rankin. ”Za našo prvo kampanjo sem si zamislila sebe na trampolinu, ki je zabaven simbol energije in aktivnosti. Enega izmed oglasov, ki ga obožujejo tudi moji otroci, smo posneli na našem dvorišču.”

Oblačila Heidi Klum za New Balance bodo od 7. oktobra dalje na voljo v spletni trgovini amazon.com (v ZDA, Veliki Britaniji, Nemčiji in na Japonskem), saj naj bi ženske spremenile svoj način nakupovanja. Heidi pravi: ”Zelo zaposlene ženske, kakršna sem tudi sama, smo spremenile svoj način nakupovanja – zdaj nakupujemo preko interneta. Ne morem se domisliti enostavnejšega načina kupovanja, kot je internetno naročanje iz postelje.” Cena posameznega kosa bo med 30 in 170 dolarji.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj