… priljubljene ameriške blagovne znamke Victoria’s Secret – tokrat kot voditeljica. Leta 2006 je namreč komaj dva meseca po porodu nastopila na revji VS kot ena izmed manenek, za kar je sama dejala, da se je morala res zelo potruditi. Tokrat pa ne bi imela dovolj časa, a ker prireditve vseeno ni želela zamuditi, jo bo kar vodila. Kar sicer ne bi bilo prav nič presenetljivega, če ne bi Heidi dober mesec nazaj rodila svojega četrtega otroka, hči Lou Samuel. Ed Razek, vodja marketinga za VS je dejal: “Heidi je superženska. Pred nekaj tedni je rodila, zdaj pa je že nared za nastop na eni najbolj spremljanih in najprestižnejših modnih revij na svetu. Pri Victoria’s Secret smo zelo veseli, da je nazaj – take kot je ona, preprosto ni več.”

heidi_klum


Heidi pa je bila o svojem nastopu raje previdna in je po porodu dejala, da bo videla, ‘kako bo’. Vendar njene kolegice, ‘Viktorijini angelčki’, niso prav nič presenečene nad njeno zgodnjo vrnitvijo, Alessandra Ambrosio pa je dejala: “Heidi zmore vse. Je krasna mama in ukvarja se s toliko stvarmi, je pravi navdih!”

Na šovu pa bomo seveda videli tudi ostale lepotice, vključno z Mariso Miller, ki bo letos prvič nosila slavni diamantni nedrček, Chanel Iman, Emanuelo de Paula, Lindsay Ellingson, Candice Swanepoel in Rosie Huntingon-Whiteley.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj