… da je imela le običajni prehlad. 46-letna bivša supermanekenka je obvestilo naznanila na Instagramu le dan zatem, ko je razkrila, da je negativen njen mož, Tom Kaulitz.

“14. dan, ko smo D❤️MA,” je zapisala poleg selfija, na katerem leži doma na travi in gleda v nebo. Klum je nato dopisala še, “#covid_19negativna,” in tako potrdila, da se ni okužila z razsajajočim virusom. Zaskrbljeni oboževalci so jo zaželeli hitro okrevanje ter ji zapisali vrsto vzpodbudnih in sočutnih komentarjev. Vprašali so ji tudi, kako se počuti, na kar je odgovorila “veliko bolje, hvala. Imam le zelo hud prehlad in ga skušam preboleti. Vsem pošiljam ljubezen.”

Day 14 of staying H❤️ME #covid_19negative

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

 

V nedeljo se je zvezdnica oglasila na svoj Instagram – po tem, ko je pretekli teden napisala, da se počuti vročična – in zapisala, da sta oba z možem bolna ter da sta se testirala za korona virus.

“Tako kot mnogi od vas sem tudi sama že cel teden bolna in žal je bolan tudi moj mož, ki se je pred nekaj dnevi vrnil s turneje. Zaradi varnosti ostajava ločena dokler ne dobiva rezultatov testa za korona virus, ki sva ga naredila danes,” je sodnica America’s Got Talent napisala na Instagram poleg fotografije, na kateri se par poljublja preko okenskega stekla.

 

Like many of you, I also have been sick all week and, unfortunately, my husband who returned from his tour a couple of days ago is also feeling ill. To be safe, we are staying apart until we get the results of our Coronavirus tests (that we were finally able to get today) back. We don’t want to spread germs and risk others getting sicker… even each other! As much as I want to embrace him and kiss him, it is more important to do the right thing and not spread further. ❤️ These are strange times… but in these moments, you remember what’s really important- the people you love and keeping them safe. Social distancing is what we all need to do right now to be responsible citizens of the world. We are all in this together and it is up to us to protect our loved ones, and our neighbors and our communities. Please listen to the officials and stay at home if you can and physically distance yourself from other people… especially if you are not feeling well. I see all the beautiful things people are doing for each other all over the globe and that gives me hope! Sending all of you love and positivity and healing vibes… together we can get through this but we need to be proactive so that we can all have a bright and healthy future. ??✌??❤️ #socialdistancing #washyourhands #stayput #bekindtoeachother

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

 

“Nočeva širiti bacilov in riskirati, da bova še bolj bolna … tudi eden drugemu ne! Kakor si ga želim objeti in poljubiti, je bolj pomembno, da naredimo pravo stvar, da se tole ne širi dalje,” je zapisala. “To so čudni časi … a v takih trenutkih se zaveš, kaj je zares pomembno – ljudje, ki jih imamo radi ter da so ti varni. Socialna distanca je to, kar potrebujemo, da smo odgovorni državljani sveta- v tem smo skupaj in na nas je, da zaščitimo svoje drage, svoje sosede in skupnost.”

PREBERITE TUDI: Tudi med znanimi Slovenci je koronavirus terjal svoj davek

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj