Heidi Klum je v petek, 13., blestela v vroči opravi – rdečem usnju.

Sodnica šova ‘America’s Got Talent’ je najbolj znana po svojih neverjetnih kostumih za noč čarovnic, a ta petek je osupnila v rdeči usnjeni opravi, v kateri je prišla na snemanje oddaje America’s Got Talent: Fantasy League.

50-letni nekdanji supermodel je nastopila v usnjenem rdečem kompletu jakne in hlač, ki so se oprijele njene zavidanja vredne postave. V kalifornijski vročini je imela zavihane rokave, da je izrazitemu videzu dodala nonšalantni pridih.

Heidi je k rdečemu kompletu obula ujemajoče se škornje Larroudé in si uredila dolge rdeče nohte. Da bi uravnotežila živo rdeč videz, je s seboj nosila veliko oranžno usnjeno torbico Birkin.

Ljudje pogosto ugibajo, kaj bo zvezdnica oblekla za noč čarovnic, saj za to priložnost nikoli ne razočara. A kljub temu, da je obljubila, da leta 2023 ne bo nič drugače, je dejala, da bo letošnji kostum “ekstra”. Za Daily Mail je povedala: “Zaradi tega sem imela neprespane noči. Saj me poznate.”

Lani je Heidi šokirala oboževalce, ko se je za noč čarovnic oblekla v črva – še posebej zato, ker je bil kostum tako detajlno narejen. Pred tem je upodobila Jessico Rabbit, princeso Fiono iz filma Shrek in celo starko.

PREBERITE TUDI: Heidi Klum že leta prisega na to poceni kremo za obraz

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj