… svojega četrtega otroka ter po kolekciji oblačil in čevljev pripravlja kar dve liniji oblačil za nosečnice, ki jih lahko pričakujemo v mesecu februarju. Heidi, sicer znana po svojem zapeljivem slogu oblačenja tudi v času nosečnosti, je bila vzor mnogim nosečnicam, ki pa bodo odslej lahko tudi zares nosile njene kreacije.

Kolekcija Lavish by Heidi Klum­

­Kolekcija Lavish by Heidi Klum


Kolekciji se bosta imenovali Lavish by Heidi Klum in Loved by Heidi Klum in bosta od 12. februarja dalje na voljo v znanih prodajalnah z nosečniškimi oblačili A Pea in the Pod in Motherhood Maternity. V kolekciji Lavish bodo na voljo 15 seksi kosov oblačil, značilnih za zapeljiv nosečniški slog Heidi Klum, med njimi črna oblekica ($128), v kolekciji Loved pa bo na voljo 14 kosov oblačil, med njimi ohlapna rožnata tunika ($40), modra tunika za zapenjanje ($30) in podobna oblačila za vsak dan.

Heidi je o svojih kolekcijah dejala: “V času svojih nosečnosti sem doživela veliko stilskih izzivov in svoje izkušnje in znanje skupaj z udobjem in praktičnostjo prenesla v svoji dve liniji oblačil za nosečnice. Nosečnost ženskam ne bi smela preprečevati, da so modno oblečene in da se počutijo čudovito v svojem spreminjajočem se telesu. To je nadvse vznemirljivo potovanje!”

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj