Najmlajša hči slavnega računalničarja se je pri 22-ih odločila oditi v manekenske vode. Tako je pozirala v kampanji za znamko Glossier poleg igralke Sydney Sweeney. Čeprav je hči slavnega očeta doslej živela izven soja žarometov, pa se je Eve sedaj odločila, da je čas, da začne z delom v modni industriji.

V posnetkih je pozirala gola, a prekrita z vodo in peno v kopalni kadi, kjer pije rdeče vino. Naličena je zelo minimalistično. Na drugi fotografiji pa ima pod očmi masko za oči in si nanaša glos za ustnice Glossier Lip Gloss. Na Instagram je napisala: “Najlepša hvala @emilyweiss in vsem pri @glossier ! Preverite novo kolekcijo.”

 

Eve Jobs je torej nov obraz na modni sceni in je sicer najmlajša od štirih otrok Steva Jobsa. Obiskuje univerzo Stanford, na katero sta hodila tudi njen oče in mati Laurene Powell-Jobs. Tam sta se tudi spoznala.

Sicer pa je Eve tudi ena najuspešnejših mladih konjenikov do 25. leta na svetu. Po podatkih organizacije Horse Sport je Eva na 5. mestu na seznamu 100 konjenikov do 25. leta, njena strast do konj pa je razvidna tudi iz njenega Instagram profila.

“Ker sem občutljiva oseba, veliko stvari ponotranjim in se vznemirim, če imam občutek, da sem kaj zamočila, naj bo to v življenju ali pri jahanju,” je preteklo leto povedala za Horse Sport. “Učim se, da ljudje tudi zamočijo, da je to pravzaprav neizogibno in da je tako povsem v redu. In drugo je to, da se lahko od vsakogar kaj naučiš. Popolnoma vsakogar.”

 

Ni kaj, očitno mlada Eve že zelo zgodaj odkriva življenjske modrosti.

PREBERITE TUDI: Hči nekdaj slavne manekenke na naslovnici revije Vogue – in to skupaj z materjo

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj