Vzhajajoča manekenka Leni Klum je hvaležna svoji slavni mami Heidi Klum, da ji je pomagala vstopiti v svet mode, vendar se zdaj sama trudi, pravi.

Leni Klum se zaveda, da se je v svetu manekenstva znašla le zaradi slavne mame – nenazadnje meri le 162 cm, kar je skoraj 15 cm premalo za resno manekenko. 18-letna hčerka supermodela Heidi Klum in Flavia Briatoreja, ki jo je sicer posvojil Seal, s katerim je bila Heidi v dolgoletni zvezi, ima to zavedanje in je hvaležna za to. Prav tako je odločna in ima delovno etiko, ki je potrebna za uspeh v industriji.

“To je preprosto dejstvo. Moja starša sta slavna,” je Leni odgovorila na vprašanje, kaj meni o “nepo otrok” (otrok slavnih), o katerem se v zadnjem času veliko govori. “Na začetku sem dobila pomoč in vem, da ljudje sanjajo o tem, da bi začeli s tem, kar sem imela jaz. Zelo sem hvaležna, da sem lahko izkoristila to, kar mi je podarila mama. Vendar pa se trudim in vlagam svoj čas. Zdaj delam sama, sama potujem, hodim v šolo. Z mamo imava preprosto enako ljubezen do iste stvari.”

“Nepo otrok” je otrok bogatih in dobro povezanih staršev, ki so znani ali zelo uspešni v zabavni industriji. Nepo otrok tako zahvaljujoč svojim staršem doživi hiter vzpon do slave, bogastva in uspeha – več ali manj zaradi družinskih povezav in statusa. Za nekatere je nepo otrok bogata fantazija, za druge pa je odkritje nepo otroka še en dokaz, da je ameriška meritokracija pokvarjena.

Kaj torej ti otroci v resnici povedo o neenakosti v zabavnem svetu in Ameriki nasploh? Mnogi se zavedajo svoje prednosti in so zanjo hvaležni – spet drugi, ki jim mnogi očitajo nepristnost in zavajanje, kot npr. družini Kardashian, pa trdijo, da je ves njihov uspeh le plod trdega dela. Več si oglejte v spodnjem videu:

Sicer pa se je vzhajajoča zvezda modne industrije, ki je že sklenila lepotne pogodbe z Diorjem in GHD, pravkar preselila iz Los Angelesa v New York, da bi ne le nadaljevala svojo manekensko kariero, temveč prevzela še eno novo vlogo: študentke. Leni študira notranje oblikovanje in ima sostanovalko, s katero skupaj pripravljata obroke. V šolo hodi peš, običajno oblečena v trenirko ali kavbojke svojega fanta. Na poti se ustavlja v lokalih za kavo. Poleti tudi v Milano, da bi se sprehodila po modni stezi, s seboj pa mora vzeti domačo nalogo.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj