North West, 10-letna hčerka Kanyeja Westa in Kim Kardashian, je v ponedeljek pristala v Los Angelesu in s seboj nosila številne nakupovalne vrečke priznanih oblikovalskih znamk.

Najstarejši Westov otrok se je vračal iz Pariza, kjer so jo konec tedna videli na zabavi ob izidu očetovega najnovejšega albuma “Vultures 1”. Na dogodku, ki je potekal v Accor Areni, se je North v nekem trenutku celo pridružila Kanyeju na odru, ko sta izvajala pesem “Talking / Once Again”.

Čeprav je bil to za najstnico deloma delovni dopust, se je zdelo, da je imela nekaj časa za malce zapravljanja. Glede na logotipe na njenih nakupovalnih vrečkah si je North vzela čas in obiskala francoski modni hiši Chanel in Celine.

Ljubezen 10-letnice do vsega luksuznega ni nič novega. Poleg tega, da na TikToku deli svojo ljubezen do nege kože in morda celo ustanavlja lastno linijo izdelkov, je North sedela v prvih vrstah na modnih pistah po vsem svetu in je pogosto opažena v luksuznih oblekah in modnih dodatkih.

Lani je za svoj 10. rojstni dan imela celo priložnost dobiti nekaj daril od Diorja, potem ko jo je mama Kim Kardashian odpeljala v trgovinico “Dioriviera” v hotelu Beverly Hills in ji za nakup blaga namenila več kot 1000 dolarjev. Pred kratkim je North pokazala tudi komplet diamantov.

Čeprav ima ambiciozna mlada umetnica zaradi svojih slavnih staršev nedvomno dostop do lepših stvari v življenju, ima tudi na področju mode svoje trdno mnenje – in se ga ne boji povedati. Tako je kritizirala mamino obleko za Met Gala 2023, še preden je zvezdnica serije Kardashianovi stopila na rdečo preprogo.

“Videti je kot da je za na plažo, biseri pa so lažni,” je dejala o kreaciji Schiaparelli. Morda bo North svoj avantgardni slog prenesla tudi na letošnjo rdečo preprogo Met Gala.

PREBERITE TUDI: Hči Heidi Klum se zaveda, da je “nepo otrok”, ter da se za svoj uspeh lahko zahvali mami

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj