V ponudbi so plastična kirurgija, stomatologija in laserska operacija oči najvišje kakovosti.


Happymed zastopa uradno najvišje ocenjene hrvaške klinike in strokovnjake. To so Poliklinika dr. Tončić Zagreb (estetska kirurgija, plastična kirurgija), Dental Art Studio Zagreb (estetska stomatologija, čeljustna kirurgija) in Očesna poliklinika dr. Vukas v sodelovanju s svetovno lasersko tehnologijo Optical Express Zagreb (laserska operacija oči, očesna klinika). Posegi so Vam na voljo po najaktualnejših cenah glede na stopnjo kakovosti ta hip.

Od leve proti desni dr. Rajko Tončić, estetski in plastični kirurg, pevka Nina Badrić s spremstvom, dr. Dinko Tončić, estetski kirurg in specialist otorinolaringologije.

 

HAPPYMED ZASTOPSTVA
 

POLIKLINIKA DR. TONČIĆ (estetska kirurgija, plastična kirurgija, otorinolaringologija, center za zdravljenje in operacijo glasilk.)


Poliklinika dr. Tončić, Mlinovi 159 a, 10000 Zagreb je ocenjena za najboljši medicinsko estetski center v Hrvaški.

Poliklinika dr. Tončić se ponaša z ozko specializiranimi estetskimi in plastičnimi kirurgi in je bila leta 2012 ocenjena kot najmodernejši hrvaški estetsko medicinski center. Estetske operacije izvajata dr. Rajko Tončić in dr. Dinko Tončić, specialista za estetsko, plastično, rekonstrukcijsko in revizijsko kirurgijo, otorinolaringologijo in zdravljenje glasilk

Posebnost Poliklinike dr. Tončić je, da vse posege opravljajo po zadnjih medicinskih tehnikah in standardih. Ustanova je poznana po rinoplastiki in revizijskih operacijah nosu ter po specialnih tehnikah z minimalnimi rezi za posege na dojkah (mastopeksija z Lejour tehniko z minimalno brazgotino). Rinoplastika ali operacija nosu je najbolj pogost poseg na obrazu v kliniki Dr. Tončića. V estetski kirurgiji opravljajo vse posege na obrazu in vratu (specializacija dr. Dinka Tončića) in na telesu, in uporabljajo najmodernejšo tehnologijo za doseganje vrhunskih rezultatov.

Slovenskim pacientom so posegi na voljo po konkurenčnih cenah, pri tem pa za svojim delom estetska kirurgija stoji garancijo. Polikliniki dr. Tončić zaupajo najvidnejša imena hrvaške estrade, kot sta pevki Nina Badrić, Alka Vuica, fotomodeli in celo zdravniki.

V primeru opravljenih več posegov istočasno ste deležni posebnih popustov.

Posegi: rinoplastika, povečanje prsi, korekcije dojk, liposukcija, abdominoplastika, lifting obraza, ginekomastija, otoplastika, blefaroplastika, kemični piling, mehanična dermoabrazija, zdravljenje glasilk in ostali posegi. Želimo poudariti, da so vse lepotne operacije opravljene na podlagi skrbne konzultacije, upoštevanih želja pacienta in natančnega načrtovanja posega.

DENTAL ART STUDIO ZAGREB (estetska stomatologija in kirurška implantologija)


Dr. dent. med. Nenad Klasič, dr. dent. med. Ariana Ivanović

Zobna ordinacija Dental Art Studio beleži visoko zaupanje Slovencev, ki iščejo vrhunsko stomatologijo po prijazni ceni. Estetski zobozdravnik dr. Nenad Klasić izvaja vse storitve; visoko estetske bele zalivke/plombe, beljenje zob, protetiko, zobne luske in kreiranje nasmeha po metodi Smile design, mostičke, proteze, zdravljenje zob in otroško stomatologijo. Zobna ordinacija izvaja kirurško implantologijo in čeljustno kirurgijo po zadnjih standardih. Implantolog je specialist čeljustne kirurgije, licenciran za mednarodne implantološke sisteme, dr. Matko Božić, ki ga je Hrvaška zbornica dentalne medicine ocenila z maksimalnim možnim številom točk. Zobno ordinacijo dopolnjuje stomatologinja dr. Ariana Ivanović, ki skrbi za otroško stomatologijo in je mojstrica na področju estetskih zobozdravstvenih rešitev. Posegi na zobeh potekajo v lokalni anesteziji in so brez bolečin. Zobozdravstvo Dental Art Studio nudi lahek dostop, brezplačno parkirišče, garancijo za storitve in preverjene, konkurenčne cene.

OČESNA POLIKLINIKA DR. VUKAS in Optical Express laserska tehnologija št. 1 v Evropi in svetu, ki jo je odobrila NASA za astronavte


Na sliki levo: dr. med. Zdeslav Vukas

V Happymedu Vam ekskluzivno predstavljamo tehnologijo za lasersko operacijo oči, ki jo je odobrila Nasa za astronavte. Laserska operacija oči Vam je na voljo po najvišjih standardih, že od 870 evrov do 1300 evrov za oko. Zastopamo Očesno polikliniko dr. Vukas in kirurga dr. Zdeslava Vukasa, ki izvaja operacijo oči na tehnologiji Optical Express v Visu Med centru v Zagrebu. Operater dr. Zdeslav Vukas je vodilni specialist refrakcijske kirurgije v državi in ga je ameriški State department uvrstil med najboljšega hrvaškega specialista na področju oftalmologije (prispevek). Laserska operacija oči je v visokem porastu iskanja, poteka brez bolečin in jo odlikuje enostavno okrevanje. Beležimo številne zadovoljne paciente, ki jim je laserska operacija oči za vedno spremenila življenje na lepše.

Dr. Zdeslav Vukas je operiral mnoge slavne osebnosti, športnike in politike. Na domačih tleh so lasersko operacijo oči z laserji Optical Express opravili Goran Ivanišević, Maja Šuput, Sandi Cenov, Renata Sopek, dr. Zdeslav Vukas pa je pred nedavnim uspešno operiral svetovno priznanega rokometaša, Ivana Balića.

V ZDA je z laserjem VISX S4IR, ki ga koristijo v Zagrebu, operiranih preko 60% vseh pacientov. Laserji imajo superione odlike, saj jih odlikuje maksimalna preciznost, stopnja tveganja oz. komplikacij je s to tehnologijo dodatno nižja pod 1 %, laserji odstranijo najmanj tkiva z roženice v primerjavi z večino drugih laserjev.

AKCIJSKA CENA LASERSKE OPERACIJE OČI

Do konca leta Vam je laserska operacija oči na voljo 1000 kun ali 132,90 evrov ceneje. Akcijska cena velja za vse laserske metode.

HAPPYMED NAROČANJE IN ZAHVALA ZA ZAUPANJE

V Happmedu sprejemamo naročanje za specialistične preglede, konzultacije in operacije. Nudimo vse potrebne informacije v zvezi s posameznim posegom in oporo v času okrevanja. Vsem, ki ste opravili poseg pri naših specialistih, se toplo zahvaljujemo, in vabimo vse, da se pridružite mnogim zadovoljnim klientom, ki so z nami uresničili lepšo in zdravo podobo ter si omogočili brezhiben vid.

HAPPYMED NAGRADNA IGRA – LASERSKA OPERACIJA OČI

Na Facebook profilu podarjamo nagrado, to je LASERSKA OPERACIJA OČI na laserski tehnologiji, ki jo je Nasa odobrila za astronavte. Nagrajenca bo operiral dr. med. Zdeslav Vukas, specialist refrakcijske kirurgije, vodilni hrvaški specialist na področju oftalmologije.

Sr. med. Zdeslav Vukas, specialist refrakcijske kirurgije – laserska operacija oči.

 

HAPPYMED – Vrhunske medicinske storitve Zagreb-Daruvar.

Plastična kirurgija-Stomatologija-Laserska operacija oči št. 1 v Evropi

W: www.happymed.si

M: info@happymed.si in narocanje@happymed.si

Facebook: http://www.facebook.com/Happymed.si

T: 041 980 950 in 040 481 233

 

Sponzorirana objava

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj