Znamko predstavlja že nekaj let, tokrat pa je posnela oglas za novo obstojno podlago Revlon ColorStay Whipped Crème Foundation. Oglas, ki ga je posnel režiser filma Črni labod, bo kmalu predvajan tudi po ameriški televiziji.

halle_berry_revlon_colorstay_whipped

Halle Berry za Revlon ColorStay Whipped Creme Foundation

Pri snemanju oglasa pa so posneli tudi kratek intervju s Halle, ki je povedala, da ji je novi puder zelo všeč zaradi izjemne obstojnosti in zato, ker je primeren za vsako žensko. Izdala pa je tudi svojo šibko točko, ki so šminke v nevtralnih odtenkih – tem se Halle menda ne more upreti: “Mislim, da je šminka zelo pomemben del ličenja vsake ženske.”

Revlon ColorStay Whipped Crème Foundation pa je nova podlaga, ki je v ZDA seveda že na voljo. Proizvajalec obljublja penasto lahko teksturo, ki se na koži občuti kot svila, formula s postopnim sproščanjem pa skrbi, da ima koža tudi po nekaj urah še vedno brezhiben videz. Tako naj bi bil obraz svežega videza tudi po celem dnevu – in to brez občutka obteženosti, brez lusk na koži in brez razpok na predelih, kjer se koža najbolj premika. Prekrivnost se regulira s količino nanosa, mehak mat videz pa naj bi trajal od jutra do večera, saj je puder zelo obstojen – tudi v zelo vročem in vlažnem vremenu.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj