Halle Berry je pred dnevi šokirala oboževalce, ko je na Instagram objavila svojo fotografijo. Na njej kaže svoj trebuh, ki je plosk in izklesan kot od 20-letne športnice. Berry sicer trenira za nastop v svojem novem filmu Bruised.

“Ni boljšega občutka, ko je zastaviti si cilj in ga doseči,” je 53-letna Berry zapisala ob fotografiji. “Eden od mojih ciljev za vlogo v tem filmu je bil izklesane trebušne mišice – in danes? Končno jih imam in občutek je neverjeten!”

Na srečo je Berry delila svoje najboljše nasvete in spodbudila sledilce, kako naj si zastavijo cilj in mu sledijo. “Priporočam vam, da si zastavite cilj,” je zapisala. “Kakšen je vaš fitnes cilj? Cilj si zastavite višje kot menite, da zmorete; delite ga z ostalimi v komentarjih in se ga držite.” Ja, zveni težko in Berry priznava, da ne bo enostavno, ampak ko dosežemo cilj, je to vredno “vsake preklete sekunde truda”.

To pa še ni vse – v svojih Instagram zgodbah je delila “Fitnes Petek: Bruised izdaja,” kjer se je pojavila skupaj s svojim trenerjem v filmu, Mubarak “Bar” Malikom, da je delila nekatere vaje, ki jih je izvajala, da je dobila tako izklesan trebuh – med drugim je delala tudi vaje s ‘kettlebell’ utežmi.

To sicer ni prvič, da je Halle Berry pokazala svoje telo ali vaje na Instagramu, saj mnoge objave kažejo, da je zaprisežena zdravemu načinu življenja in ohranjanju fit telesa. Januarja 2018 je skupaj s svojim dolgoletnim trenerjem Petrom Leejem Thomasom celo objavljala #FitnessFriday video serije, s pomočjo katerih sta želela njene sledilce spodbuditi k zdravemu načinu življenja.

PREBERITE TUDI: 5 zvezdnic, ki prisegajo na ketonsko dieto (in kot kaže, upravičeno!)

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj