Hailey Bieber ima brez dvoma lepo in sijočo polt – nenazadnje to niti ni presenetljivo, saj šteje borih 24 let. Vseeno pa lahko za svojo kožo skrbimo z ustrezno nego in življenjskim slogom in smo videti letom primerno ali celo mlajše – ali pa je ne negujemo, jo negujemo napačno in nezdravo živimo, da smo videti starejši.

Sedaj pa je mlada zvezdnica, sicer žena Justina Bieberja, razkrila, kako skrbi za svojo kožo od znotraj in zunaj; razkrila pa je tudi, kaj ji najbolj pomaga do lepe, zdrave in sijoče kože. “Moja koža je v najboljšem stanju, ko sem v morju,” je razkrila 24-letnica. “Slana voda je zame najboljše zdravilo in ugotovila sem, da je narava najbolj blagodejna za mojo občutljivo kožo.”

Kadar pa ni ob ali v oceanu, pa se neguje z naravnimi izdelki, ki ji dajo enak občutek. “Moja lepotna filozofija je najti čiste in hranljive izdelke s sestavinami iz narave, ki so podprte z znanostjo,” je pojasnila. “Nedavno sem odkrila svet naravne lepote, ki ga obožujem.”

Njena ljubezen do naravnega pa se odraža tudi v njeni prehrani. “Poskusila sem z vegansko prehrano dva meseca v času karantene,” je povedala. “Počutila sem se super in imela sem veliko energije, a to ni zame. Ne jem strogo rastlinsko, saj še vedno jem meso. Le da ga ne jem veliko. Pojem več rib, zelenjave, leče.”

 

V času izolacij oz., karanten pa je raziskovala in odkrila tudi nekaj novih izdelkov in izpopolnila domačo nego obraza. “Ko sem bila toliko doma, sem začela testirati različne obrazne maske in uživati v obrazni masaži. Sodelujem z masažno terapevtko iz Los Angelesa, ki me je veliko naučila o Gua Sha in močno verjamem, da obrazna masaža pomaga ohranjati kožo svežo in mladostno. Pa tudi občutek je luksuzen.”

PREBERITE TUDI: Zvezdnica je odstranila vsa ličila in bila videti povsem … drugačna

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj