Zvezdnica, ki slovi po svoji ljubezni do trendov iz osemdesetih in devetdesetih, je s svojim outfitom oživila še en trend, ki je bil nadvse priljubljen v devetdesetih.

To je bluza ali tanka jopica, zapeta le z gumbom ali dvema, da se vidi trebuh. Kombinira ga z ohlapnimi kavbojkami ali krilom in oba videza delujeta retro in sodobno hkrati.

Tako je kombinirala top pastelno-limetaste barve s prevelikim sivim suknjičem The Frankie Shop, kavbojkami ohlapnega, ravnega kroja, torbico v bledo rumeni barvi in sandalih v barvi limete. Videz, kakršnega so v devetdesetih nosile zvezdnice, kot sta npr. Gwyneth Paltrow in Jennifer Lopez.

“Smo počaščeni, da vidimo, da vplivne ženske nosijo Paris Georgia,” je oblikovalski duo za znamko povedal za britanski Vogue. “Tako glasbenice, kot je Solange, kot tudi supermanekenke, kot je Kendall Jenner ter celo premierka Nove Zelandije Jacinda Ardern … Vse so tako različne po letih, postavah in ozadjih. Da vse nosijo Paris Georgia, nam daje zaupanje v našo znamko, da vemo, da kreiramo oblačila, v katerih se te ženske počutijo udobno.”

Takole pa sta bili v devetdesetih videti Gwyneth Paltrow in Jennifer Lopez.

PREBERITE TUDI: 6 nostalgičnih outfitov iz devetdesetih, ki so videti kot današnji

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj