… manekenke Yolande Foster, so postali prava manekenska senzacija. Potem, ko je v manekenstvu najprej uspela Gigi, ji je sledila še mlajša sestra Bella in kmalu še brat Anwar. In te dni so jih polne naslovnice tabloidov, saj so skorajda istočasno dosegli velik uspeh v modni industriji.
 
 
Tako je Bella odprla modno revijo Alexandre Vauthier za pomlad in poletje na svojem tretjem tednu mode v Parizu, kjer je nosila skorajda povsem prosojno obleko, okrašeno s kristali Swarovski; Gigi pa je skupaj z Bello nastopila v kampanji pomlad-poletje za Moschino.
 
Bella in Anwar se pohvalita tudi z editoriali v septembrski številki revije Nylon; naslovnici revije Teen Vogue in sprehodu po modni pisti modne revije Fenty X Puma za pomlad in poletje 2017. Bella in njen 16-letni brat sta nastopila tudi v kampanji Zadig & Voltaire za kolekcijo pomlad in poletje. In medtem, ko kupni nastopi na modnih revijah za sestri niso novost, je to prvič, da je Anwar nastopil skupaj s katero izmed svojih starejših in v modnem svetu bolj uveljavljenih sester.
 
Pa tudi to še ni vse: Bella bo glavni obraz spomladansko-poletne kampanje DKNY, Gigi pa je ravno najavila, da bo nastopila v spomladansko-poletni kampanji DSQUARED2.
 
Ni kaj – manekenski geni so več kot očitno res v družini in to zelo dobri!

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj