… en korak: pripravili so linijo ekološke kozmetike Conscious. Kolekcija je nadgradnja obstoječe modne kolekcije Conscious, ki je po besedah H&M "dobra za ljudi, planet in vašo denarnico"), nova kozmetična linija pa bo vključevala negovalno kozmetiko za obraz, telo in lase. Vsi izdelki bodo imeli ekološki certifikat Ecocert.

"Že sedaj ponujamo modo, ki pazi na okolje, zato je bil popolnoma naraven korak, da enako ponudimo še pri kozmetiki," je povedala snovalka H&M lepotnega oddelka, Sara Wallander. "Vedno stremimo k temu, da razvijemo izdelke, ki dosegajo odgovorne in visoke standarde tako kar se tiče materialov kot tudi proizvodnje. Z linijo Conscious smo to filozofijo popeljali še dlje. Zelo smo ponosni, da lahko sedaj svojim strankam ponudimo še ekološko kozmetiko."

Kaj lahko pričakujemo?

Deodorante brez aluminijevih spojin, šampon za suho 'pranje' las, obarvan balzam za ustnice, mini kreme za roke za v torbico ipd., seveda vse v embalaži, ki se jo lahko reciklira. H&M je preteklo leto tudi sicer popolnoma prenovil svojo kozmetično linijo, ki sedaj vključuje preko 700 izdelkov, kolekcijo Conscious pa lahko pričakujemo konec meseca.

2 KOMENTARJI

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj