… včeraj, obeležila tako, da je na Instagram objavila svoj selfi, na katerem nima ličil. Igralka, sicer lastnica spletne strani Goop, je s širokim nasmehom pokazala svojo čudovito polt in rahlo razmršene lase in pripisala: “#nomakeup za moj 44. rojstni dan, sprejemam svojo preteklost in prihodnost.” “Hvala za vašo instaljubezen.”

 

 

#nomakeup for my 44th birthday, embracing my past and future. Thank you for the instalove #goopgoesmakeupfree @goop

A photo posted by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

 

Njena fotografija brez ličil je bila pospremljena z veliko odobravanja, saj so bili njeni oboževalci navdušeni nad objavo. “Izgledaš čudovito, kar siješ, krasna slika!” je napisal eden, drugi pa so ji pisali komentarje kot so “lepa” ali da je videti mlada. Kljub temu, da je Gwyneth pogosto pripravljena za rdečo preprogo, pa mati dveh otrok ni ravno ljubiteljica ličil in nedavno je priznala, da je najraje brez.

“Tekom dneva ponavadi sploh ne nosim veliko ličil,” je povedala. “Kultura v Los Angelesu je: veliko si zunaj, plezaš, hodiš, plavaš. Tako si bolj povezan z naravo.” Sicer pa deluje, da jo njena 12-letrna hči Apple poučuje o ličilih. “Pogosto grem ven le z maskaro in rdečilom na licih. Ne uporabljam bronzerja,” je razkrila in dodala “za nanos bronzerja, osvetljevalca in BB kreme potrebuješ tehniko in o vseh teh rečeh mi pove moja hči.”

“Ona gleda YouTube. Je zelo jasna o tem, kaj ji je všeč in kaj ne. Sama ji dovolim, da doma počne, kar želi. Rada eksperimentira, a izven hiše ji ne dovolim s polnim obrazom ličil. A mislim, da bo veliko bolj 'in' v lepotnem svetu kot sem jaz.”

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj